Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alegeri locale la Cluj-Napoca 2016: ce a promis si ce a realizat primarul Emil Boc in ultimii 4 ani

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale la Cluj-Napoca 2016: ce a promis si ce a realizat primarul Emil Boc in ultimii 4 ani

Promisiunile candidatului Emil Boc pentru perioada 2012-2016 includeau proiecte precum: tramvaiul pana in Floresti, Somesul navigabil, sediul pentru Filarmonica, centrul de industrii creative Buftea de Cluj, refatadizarea cladirilor din centru. continuă pe Adevărul

Doctorat despre alegeri in Romania. De ce a ajuns primar omul care crede ca Einstein i-a furat teoria relativitatii lui Eminescu

Este o intrebare la care Angela Rus, cercetatoare de la Academia Romana din Cluj, a cautat raspunsuri in doctoratul de care s-a apucat in 2012 si care s-a concretizat intr-o carte, Alegerile locale in municipiul Cluj-Napoca 1990-1996. Autoarea descrie sistemul politic romanesc din perioada cercetata drept unul aflat intr-un prea lung proces de tranzitie de la comunism la democratie, nesigur, fragil si mai putin viciat decat este in prezent.

Doua pasaje subterane din Cluj, reabilitate cu circa 36.000 de euro, au fost redeschise circulatiei pietonilor

Cele doua pasaje subterane de pe strada Calea Floresti din Cluj-Napoca au fost redeschise miercuri, 1 Iunie, dupa ce au fost modernizate timp de doua luni de catre Primaria Cluj-Napoca.

UPDATE Perchezitii la spitale din Cluj si Turda, dar si in alte judete la medici cercetati pentru fapte de coruptie. Ar fi facut ilegal studii clinice pe pacienti

Oamenii legii fac marti, 31 mai, 26 de perchezitii la cabinetele unor medici cercetati pentru fapte de coruptie. Oamenii legii ridica inscrisuri si probe de la 31 de unitati sanitare din 16 judete. in judetul Cluj, perchezitii au avut loc la Spitalul Municipal din Turda si la Clinica de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce planuri au candidatii la Primaria Cluj

Pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca sunt inscrise in competitie 10 persoane: Liviu Alexa PML), Emil Boc PNL), Octavian Buzoianu independent, sustinut de PSD+ALDE, UNPR, PNTCD, PND si PRM), Fancsali Erno PPMT), Mircia Giurgiu PSRO), Adrian Gurzau PMP), Horvath Anna UDMR), David Ille UCDR), Irina Pop M10) si Bruno Roschnafsky PPU).

Tatal ADN-ului, James Watson, vine la Cluj-Napoca. Laureatul premiului Nobel va vorbi despre descoperirea care a schimbat medicina

James Watson, laureat al premiului Nobel in 1962 pentru participarea sa la descoperirea structurii moleculare a acizilor nucleici, va tine, zilele acestea, un curs la Scoala de vara transilvaneana de neurostiinte experimentale. Aceasta dupa ce in urma cu cateva zile un alt laureat de Nobel, Stefan Hell, a primit DHC de la UBB.

Jurnal de TIFF: oameni, nu caini

Pentru spectatorii veniti la TIFF in acest weekend, la Zilele filmului romanesc, festivalul de film din Cluj-Napoca abia a inceput. Raman inca in cinematografe si unii spectatori veniti de saptamana trecuta, dintre care multi jura ca au acumulat filme pentru o buna perioada a anului in curs.

Proiectie sold out cu Sieranevada, joi la TIFF Cluj-Napoca. Regizorul Cristi Puiu va fi prezent cu mare parte din membrii echipei sale VIDEO

Noul film al lui Cristi Puiu, Sieranevada, care a avut premiera in competitia oficiala de la Cannes, va fi proiectat astazi, joi 2 iunie, la TIFF Cluj-Napoca cu casa inchisa. Nu se mai gasesc bilete de cateva zile bune.

Locomotiva unui tren privat care circula pe ruta Bistrita-Cluj-Napoca a luat foc

Locomotiva unui tren privat de persoane care circula pe ruta Bistrita-Cluj-Napoca a luat foc miercuri dimineata, intre statiile Viisoara si Saratel.

ALEGERI LOCALE 2016. Ce planuri au candidatii la Primaria Craiovei (Dolj) pentru imbunatirea conditiilor de trai din oras

Noua candidati s-au inscris in cursa pentru Primaria Craiovei. Printre ei, se numara si actuala primarita Lia Olguta Vasilescu PSD), anchetata penal pentru luare de mita. Ceilalti candidati sunt: Pavel Badea PNL), Florentin Gust PSRO), Horatiu Buzatu Partidul Miscarea Liberala), Dan-Adrian Cherciu M10 si PNTCD - Alianta Electorala pentru Craiova), Mircea Nastase ALDE), Arthur Andritoi PND), Ionel Pana independent) si Constantin Miereanu independent).

ALEGERI LOCALE 2016. Ce isi propun candidatii la Primaria Slatina (Olt) sa faca pentru oras

Noua candidati s-au inscris in cursa pentru Primaria Slatina:Balasa Marius PNL), Bircea Cristian Partidul Alianta Liberalilor Si Democratilor ), Bughea Cristian PRM), Ciorei Nicolae-Cosmin UDMR), Florescu Cosmin PMP), Ionica George-Alexandru PND), Mot Constantin-Stelian-Emil PSD), Sima Stelian Alianta Pentru Schimbare Olt ), Teleu Livia independenta).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )