Libnet.ro
UNICEF

09:45

Alegeri locale in Turcia: Partidul premierului Erdogan - castigator detasat (rezultate neoficiale)

Hotnews Hotnews,
 Alegeri locale in Turcia: Partidul premierului Erdogan - castigator detasat (rezultate neoficiale)

Partidul Justitiei si Dezvoltarii AKP) al premierului Recep Tayyip Erdogan ar fi obtinut 49,84 la suta din voturi in alegerile municipale desfasurate duminica in Turcia, potrivit rezultatelor neoficiale anuntate duminica de Anadolu Agency, in pagina electronica, potrivit Mediafax. Astfel, dupa numararea a 9,97%, partidul lui Erdogan se afla pe primul loc cu 49,84% din voturi, fiind urmat de Partidul Republical al Poporului CHP) cu 23,49 % si Partidul Miscarii Nationaliste MHP) cu 13,84%. continuă pe Hotnews

Alegeri locale in Turcia: Partidul premierului Erdogan - castigator detasat (rezultate partiale)

Partidul Justitiei si Dezvoltarii AKP) al premierului Recep Tayyip Erdogan ar fi obtinut 49,84 la suta din voturi in alegerile municipale desfasurate duminica in Turcia, potrivit rezultatelor neoficiale anuntate duminica de Anadolu Agency, in pagina electronica, potrivit Mediafax. Astfel, dupa numararea a 9,97%, partidul lui Erdogan se afla pe primul loc cu 49,84% din voturi, fiind urmat de Partidul Republical al Poporului CHP) cu 23,49 % si Partidul Miscarii Nationaliste MHP) cu 13,84%.

Alegeri locale in Turcia soldate cu morti

Cel putin opt persoane au murit, duminica, in urma disputelor din timpul alegerilor locale din aceasta tara, a anuntat agentia de presa Dogan, citata de AFP.

Turcia: Popularitatea lui Erdogan, contestat in strada si implicat intr-un scandal politico-financiar, supusa testului alegerilor municipale

Turcii sunt chemati weekendul acesta la urne pentru un scrutin electoral tensionat, care a prins alura unui referendum pentru popularitatea premierului tarii Recep Tayyip Erdogan, contestat prin miscari de protest si implicat int-un scandal politico-financiar fara precedent, relateaza AFP. La zece luni de la protestele antiguvernamentale care au facut sa tremure din temelii regimul de la Ankara, Erdogan si formatiunea sa, Partidul Justitiei si Dezvoltarii AKP), la putere din 2002, intra in cursa electorala de pe o pozitie dificila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )