Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alegeri R Moldova: Pro-europeanul Nastase si pro-rusul Ceban, n turul doi al alegerilor n Chisinau

Hotnews Hotnews,
 Alegeri R Moldova: Pro-europeanul Nastase si pro-rusul Ceban, n turul doi al alegerilor n Chisinau

Ion Ceban, candidatul Partidului Socialistilor, si Andrei Nastase, candidatul Platformei Demnitate si Adevar, s-au clasat pe primele doua locuri in cadrul alegerilor locale anticipate pentru Primaria Chisinaului ce au avut loc duminica, relateaza Agora. md si report. md. Dupa numararea a 100% din procesele verbale, Ion Ceban a obtinut 40. 9% din voturi, iar Andrei Nastase 32. 1%, cei doi urmand sa se confrunte in turul doi al alegerilor pentru Primaria capitalei Republicii Moldova, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Alegeri R Moldova: Pro-europeanul Nastase si pro-rusul Ceban, n turul doi al alegerilor n Chisinau - report.md

Noul primar de Chisinau va fi ales din turul doi de scrutin, care va avea loc peste doua saptamani. Lupta politica se va da atunci intre socialistul pro-rus Ion Ceban si pro-europeanul Andrei Nastase. Urmare a primului tur de scrutin, care a avut loc duminica, 20 mai, Ceban a acumulat, conform rezultatelor preliminare, 41,8 la suta din voturi, iar liderul PPDA, Andrei Nastase, peste 31 la suta, porivit report. md.

Andrei Nastase: Am mobilizat suficient de bine simpatizantii ca sa acced in turul doi

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, sustinut in aceasta cursa electorala si de Partidul Actiune si Solidaritate, si Partidul Liberal Democrat, spune ca formatiunile pe care le reprezinta in aceste alegeri noi si-au mobilizat suficient de bine simpatizantii astfel incat sa acceada in turul doi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )