Libnet.ro
UNICEF

06:15

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cristian Preda il ATACA DUR pe Crin Antonescu.

România Liberă România Liberă,
ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cristian Preda il ATACA DUR pe Crin Antonescu.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda comenteaza anuntul recent al lui Sever Voinescu de a nu candida la alegerile parlamentarea din 9 decembrie si intentia omului de afaceri Gigi Becali de a candida din partea PNL. In acest context, Preda apreciaza ca manevra lui Antonescu de a aproba intrarea lui George Becali in PNL este o eroare si o rusine pentru numele de liberal. Stiam, de cateva luni bune, de intentia lui Sever Voinescu de a nu mai candida pentru . continuă pe România Liberă

Cristian Preda: Sper ca refuzul promulgarii BAC-ului profesional sa nu fie motiv de ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda isi exprima speranta ca refuzul promulgarii Legii care introduce bacalaureatul profesional sa nu fie pentru USL un nou motiv de suspendare a presedintelui Traian Basescu. Sper, pe de alta parte, ca refuzul promulgarii legii bacalaureatului profesional sa nu fie considerat - de catre Ghise and co. - un motiv de suspendare. , scrie Cristian Preda pe blogul personal. Totodata, europarlamentarul PDL explica si de ce este de acord cu argumentele .

Tismaneanu ataca dur actuala conducere ICR: Au revenit HINGHERII CULTURII.

Fostul presedinte al Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste din Romania, Vladimir Tismaneanu ataca dur actuala conducere a Institutului Cultural Roman, potrivit Realitatea. net. Fosti turnatori ai Securitatii sunt invitati la emisiuni de televiziune sa ingroape in dejectiile calomniei ordinare o exemplara institutie de cultura. Ce mai conteaza ce spun Andrei Serban, Andrei Cornea, Cristi Puiu, Ion Vianu si Lucian Pintilie atunci cand ne stau la dispozitie panseurile lui Ion .

Cristian Preda: Sper ca respingerea bacalaureatului profesional sa nu fie motiv de suspendare

Europarlamentarul Cristian Preda sustine argumentele sefului statului din cererea de reexaminare a instituirii bacalaureatului profesional, mentionand ca spera ca refuzul promulgarii legii sa nu fie considerat.

Cristian Preda, pe blog: Iese Voiculescu, intra Becali

Prim-vicepresedintele PDL regreta decizia lui Sever Voinescu de a nu mai candida si spune ca nu se astepta ca oficializarea informatiei sa coincida cu anuntul intrarii lui Gigi Becali in PNL. Stiam, de.

Sulfina Barbu: Sever Voinescu NU candideaza pentru un nou mandat in Parlament.

Deputatul Sever Voinescu, vicepresedinte al PDL, nu va candida pentru un nou mandat in Parlament la alegerile din 9 decembrie, a anuntat joi seara, Sulfina Barbu. Domnul Sever Voinescu nu a mai vrut sa candideze. Partidul l-a rugat sa candideze, dar nu a mai vrut. A luat aceasta decizie irevocabila, a declarat Sulfina Barbu in cadrul unei emisiuni difuzate de Romania TV. Sever Voinescu a fost ales deputat in 2008 in circumscriptia electorala 31 Prahova, colegiul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )