Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cristian Preda, pe blog: Iese Voiculescu, intra Becali

B1 B1,
Cristian Preda, pe blog: Iese Voiculescu, intra Becali

Prim-vicepresedintele PDL regreta decizia lui Sever Voinescu de a nu mai candida si spune ca nu se astepta ca oficializarea informatiei sa coincida cu anuntul intrarii lui Gigi Becali in PNL. Stiam, de. continuă pe B1

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cristian Preda il ATACA DUR pe Crin Antonescu.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda comenteaza anuntul recent al lui Sever Voinescu de a nu candida la alegerile parlamentarea din 9 decembrie si intentia omului de afaceri Gigi Becali de a candida din partea PNL. In acest context, Preda apreciaza ca manevra lui Antonescu de a aproba intrarea lui George Becali in PNL este o eroare si o rusine pentru numele de liberal. Stiam, de cateva luni bune, de intentia lui Sever Voinescu de a nu mai candida pentru .

Cristian Preda: Sper ca refuzul promulgarii BAC-ului profesional sa nu fie motiv de ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda isi exprima speranta ca refuzul promulgarii Legii care introduce bacalaureatul profesional sa nu fie pentru USL un nou motiv de suspendare a presedintelui Traian Basescu. Sper, pe de alta parte, ca refuzul promulgarii legii bacalaureatului profesional sa nu fie considerat - de catre Ghise and co. - un motiv de suspendare. , scrie Cristian Preda pe blogul personal. Totodata, europarlamentarul PDL explica si de ce este de acord cu argumentele .

Cristian Preda: Sper ca respingerea bacalaureatului profesional sa nu fie motiv de suspendare

Europarlamentarul Cristian Preda sustine argumentele sefului statului din cererea de reexaminare a instituirii bacalaureatului profesional, mentionand ca spera ca refuzul promulgarii legii sa nu fie considerat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )