Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alegeri parlamentare 2020. Masuri anti-COVID in sectiile de votare din strainatate

Antena3 Antena3,
Alegeri parlamentare 2020. Masuri anti-COVID in sectiile de votare din strainatate

Ordinul comun al Ministerului Sanatatii si MAE, cu avizul Autoritatii Electorale, privind masurile de sanatate publica cu aplicabilitate la sectiile de votare organizate in strainatate pentru alegerea Senatului si Camerei Deputatilor din 5-6 decembrie a fost publicat in Monitorul Oficial, anunta MAE. continuă pe Antena3

Reprezentantii ALDE, eliminati din Birourile electorale de sector

Reprezentantii ALDE au fost exclusi din birourile electorale ale sectoarelor 2,3,5 si 6.

Eugen Tomac: PMP, cel mai mare adversar al politizarii institutiilor din invatamant si sanatate Vine o criza economica fara precedent

PMP este cel mai mare adversar al politizarii institutiilor din invatamant si sanatate, spune presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac. Politicianul a declarat, vineri, ca politizarea.

Elena Basescu, fotografiata in timp ce imparte un pliant unui excavator din Constanta

Elena Basescu, candidat PMP Constanta pentru Camera Deputatilor, a fost fotografiata in timp ce impartea pliante unui excavator din Constanta. Imaginile au devenit, in scurt timp, virale pe retelele sociale, acolo unde oamenii au comentat gestul de neinteles al candidatei.

Raluca Rosca (PRO Romania Diaspora): Sectiile consulare isi suspenda activitatea cu publicul. Cine organizeaza votarea pentru cei 10 mil. de romani din strainatate?

Candidatul PRO Romania Diaspora pentru Camera Deputatilor, Raluca Rosca, atrage atentia asupra faptului ca sunt sectii consulare care-si suspenda activitatea cu publicul in pragul alegerilor.

ALEGERI PARLAMENTARE: AEP a ales operatorii de calculator ai birourilor electorale pentru votul prin corespondenta

Operatorii de calculator ai birourilor electorale pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare 2020 au fost alesi prin tragere la sorti, in sedinta publica, anunta Autoritatea Electorala Permanenta, conform Digi24.

Ion Cristoiu: Strategia lui Iohannis, campanie electorala doar cu doua partide, PNL si PSD

Publicistul Ion Cristoiu afirma ca pana la alegerile din 6 decembrie, batalia nu se mai duce intre PNL si PSD, ci in interiorul Dreptei si in interiorul Stingii, iar prin prezentarea social-democratilor ca principalul adversar al liberalilor, Iohannis pune intre paranteze USRPLUS si Pro Romania.

PNL anunta ca a schimbat tonul Romaniei: O tara care functiona cu fax si care astazi a facut un salt in tot ceea ce inseamna servicii publice

O tara care functiona cu fax si care astazi a facut un salt in tot ceea ce inseamna servicii publice. Sunt cuvintele lui Ionel Danca, seful Cancelariei Prim-ministrului Ludovic Orban care a vorbit joi cu ocazia lansarii programului de guvernare pentru perioada 2021 2024 despre digitalizarea institutiilor publice din Romania.

PMP sustine cresterea alocarii bugetare pentru cultura la 1,5% din PIB. Eugen Tomac: Nu se poate sa fim natiunea lui Eminescu, Brancusi, Enescu, si sa tratam cu atata indiferenta acest sector

LiderulPMP,Eugen Tomac, a prezentat joi, 19 noiembrie, Programul de guvernare al partidului si masurile pe care le considera esentiale in urmatorii patru ani. intre acestea se numara cresterea.

Eugen Tomac (PMP): Pentru o reforma, avem nevoie de un audit in sistemul de sanatate si de depolitizare (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele PMP a tinut sa faca o serie de precizari cu privire la sistemul de sanatate din Rominia, dar si o reforma ce s-ar putea implementa, intr-o intervensie telefonica pe B1 TV, in.

Fuziunea ALDE si PRO Romania: Va fi nevoie de noi! Vremurile bune vor reveni

Fuziunea ALDE si PRO Romania, respectiv partidele conduse de Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta, a lansat un atac la toate partidele politice din Romania si a promis romanilor ca vremurile bune vor reveni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2707 seconds )