Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alegeri partiale la Primaria Targu Jiu. Cine candideaza pe postul lasat liber de Florin Carciumaru

Adevărul Adevărul,
Alegeri partiale la Primaria Targu Jiu. Cine candideaza pe postul lasat liber de Florin Carciumaru

Locuitorii municipiului Targu Jiu sunt asteptati duminica, 11, iunie, la urne pentru a-si vota viitorul primar. in resedinta judetului Gorj se desfasoara alegeri partiale, dupa ce fostul primar, Florin Carciumaru, a candidat la alegerile parlamentare si a fost ales senator. continuă pe Adevărul

Alegeri partiale la Primaria Fildu de Jos. Cine candideaza pe postul lasat liber de Ioan Mangau

Fildu de Jos este singura unitate administrativ-teritoriala din judetul Salaj in care au loc duminica, 11 iunie, alegeri locale partiale pentru functia de primar.

ALEGERI PARTIALE. USR reclama blatul PSD-PNL pentru Primaria Targu-Jiu. DECLARATIE EXCLUSIVA

Radu Miruta, candidatul USR la Primaria Targu-Jiu in alegerile partiale de duminica, a acuzat, intr-o declaratie in exclusivitate acordata Romaniei libere, existenta unei intelegeri tacite intre PSD si PNL, care sporeste sansele candidatului social- democrat de a castiga fotoliul de edil-sef al municipiului.

Alegeri partiale la Primaria Lupeni. Cine candideaza pe postul lasat liber de Cristian Resmerita

Duminica au loc alegeri locale la Primaria Lupeni dupa ce fostul primar Cristian Resmerita a decis sa renunte la functia sa, in decembrie 2016, pentru un loc in Senatul Romaniei. Sase candidati s-au inscris in cursa electorala.

Alegeri partiale la Primaria Dragutesti. Cine candideaza pe postul lasat liber de Vasile Mosoiu

Locuitorii comunei Dragutesti sunt chemati duminica, 11 iunie, la urne pentru a-si alege viitorul primar. Trei candidati importanti se lupta pentru functia de edil al localitatii.

Alegeri partiale la Tandarei, Amara si Fierbinti Targ. Cine candideaza pe posturile lasate libere de Cristian Roman, Victor Moraru si Iusein Iuksel

Duminica, 11 iunie 2017, in orasele Tandarei, Amara si Fierbinti Targ, din judetul Ialomita, se organzieaza alegeri partiale pentru functia de primar. Pentru toate cele trei localitati, in cursa electorala, au intrat 11 candidati.

Concert cu vioara Stradivarius langa Coloana lui Brancusi. Iubitori de muzica din Marea Britanie vor sa vina la Targu Jiu

Un concert de exceptie va avea loc vineri, 9 iunie, in Parcul Coloanei fara de Sfarsit, din municipiul Targu Jiu.

Un sexagener din Targu Jiu, disparut fara urma de o luna

Un batran de 61 de ani, din municipiul Targu Jiu, a disparut fara urma de mai bine de o luna. Fiul sau care este plecat in strainatate a sesizat politia.

Alegeri partiale la primaria Iacobeni. Cine candideaza pe postul lasat liber de Angelica Fador

Inginerii Viorel Maxim si Vasile Cezar Groza se lupta pentru fotoliul de edil sef al comunei Iacobeni, dupa ce Angelica Fador a renuntat la mandat pentru cel de parlamentar.

Alegeri partiale la primaria Siminicea. Cine candideaza pe postul lasat liber de Sergiu Pasniciuc

Profesoara Maria Murariu si interimarul Vasile Clim se lupta pentru fotoliul de edil sef al comunei Siminicea, dupa ce Sergiu Pasniciuc a renuntat la mandat din motive personale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )