Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alegeri SUA 2016. Conventia Partidului Democrat incepe, luni, la Philadelphia, sub semnul scandalului

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Conventia Partidului Democrat incepe, luni, la Philadelphia, sub semnul scandalului

La Philadelphia incepe, luni, Conventia Partidului Democrat la care Hillary Clinton 68 de ani) va fi aleasa, oficial, candidata partidului pentru alegerile prezidentiale americane din noiembrie. Contracandidatul republican va fi miliardarul Donald Trump. Vineri, ea si-a anuntat si candidatul din partea democratilor la functia de vicepresedinte, in persoana lui Tim Kaine, senator de Virginia. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. WikiLeaks a facut publice 20.000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, Romania figurand in aceste mesaje

Site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a facut publice vineri aproximativ 20. 000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat, informeaza DPA, preluata de agerpres. ro. in seria Hillary Clinton Leaks, Romania etse mentionata de 9 ori, fiind prezentata inclusiv vizita premierului Cilos in SUA.

20.000 de mesaje ale candidatei Hillary Clinton au fost publicate de WikiLeaks, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat

Site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a facut publice vineri aproximativ 20. 000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat.

Alegeri SUA 2016. WSJ: Senatorul Tim Kaine, candidatul pentru vicepresedinte al democratei Hillary Clinton

Candidata democrata la Casa Alba, Hillary Clinton, il va alege cel mai probabil pe senatorul Tim Kaine pentru postul de vicepresedinte, relateaza vineri Wall Street Journal, care citeaza surse democrate familiarizate cu acest proces.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump promite, in discursul de investitura, sa puna americanii de rand pe primul plan

Candidatul republican la alegerile prezidentiale, Donald Trump, si-a luat angajamentul joi, in discursul rostit in marja Conventiei de la Cleveland, sa respinga amenintarile multiple cu care se confrunta in prezent Statele Unite si sa puna oamenii de rand pe primul plan, relateaza BBC News.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump sugereaza ca nu ar apara automat tarile baltice in cazul unui atac al Rusiei, asa cum prevede Tratatul NATO

Candidatul republican la presedintie, Donald Trump, a sugerat miercuri ca el nu ar apara automat tarile baltice in cazul unui atac, ci ar analiza mai intai contributiile lor la NATO, relateaza New York Times.

Alegeri SUA 2016.Scandalul de plagiat afecteaza nominalizarea lui Trump: unul dintre redactorii discursului sotiei sale si-a dat demisia

Scandalul plagiatului cu privire la discursul Melaniei Trump continua sa afecteze investirea candidatului Donald Trump miercuri, cand o membra a echipei republicanului care a scris discursul respectiv a prezentat scuze si si-a depus demisia, pe care miliardarul a refuzat sa i-o acorde, relateaza AFP.

WikiLeaks dezvaluie 20.000 e-mailuri ale Partidului Democrat

Site-ul de dezvaluiri WikiLeaks a facut publice aproximativ 20. 000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu doua zile inainte de Conventia Partidului Democrat, informeaza DPA.

VIDEO. Alegeri SUA: Senatorul Tim Kaine, candidatul pentru vicepresedinte al democratei Hillary Clinton

Candidata democrata la presedintia SUA, Hillary Clinton, il va alege cel mai probabil pe senatorul Tim Kaine pentru postul de vicepresedinte, informeaza vineri Wall Street Journal, care citeaza surse democrate familiarizate cu acest proces, relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

Trump, criticat pentru viziunea sa despre NATO si rolul SUA in lume. Senator republican: Afirmatiile sale fac lumea mai periculoasa

Experti si analisti de politica externa au avertizat ca orice sugestie a candidatului republican la Casa Alba, Donald Trump, ca ar putea renunta la angajamentul NATO de a apara automat orice membru al Aliantei ar putea distruge o organizatie care a ajutat la mentinerea pacii timp de 66 de ani si ar putea reprezenta o invitatie la o agresiune rusa.

Alegeri SUA 2016. Ted Cruz, huiduit ca nu si-a declarat sustinerea pentru Trump: Votati cum va dicteaza constiinta

Ultima zi a Conventiei Nationale Republicane a avut parte de momente tensionate: principalul contracandidat al lui Donald Trump pentru nominalizarea republicana, Ted Cruz, a fost huiduit la scena deschisa de delegatii prezenti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )