Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alegeri SUA 2016. Distanta dintre Donald Trump si Hillary Clinton se reduce

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Distanta dintre Donald Trump si Hillary Clinton se reduce

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump sunt aproape la egalitate in intentiile de vot ale americanilor pentru alegerile prezidentiale din 8 noiembrie, potrivit unui sondaj publicat miercuri si citat de AFP. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Donald Trump vrea sa renegocieze acordurile comerciale semnate de Statele Unite

Donald Trump, posibilul candidat la presedintia SUA din partea partidului republican, a promis, marti, ca daca va ajunge la Casa Alba, va renegocia acordurile comerciale internationale semnate de catre Statele Unite ale Americii, multe dintre ele considerate nesatisfacatoare.

Distanta dintre Clinton si Trump s-a redus la 2 procente - sondajQuinnipiac

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump sunt aproape la egalitate in intentiile de vot ale americanilor pentru alegerile prezidentiale in SUA din 8 noiembrie, potrivit unui sondaj publicat miercuri si citat de AFP si Agerpres.

Alegeri SUA. Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump sunt aproape la egalitate

Distanta intre democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump se reduce, potrivit unui sondaj publicat miercuri. Astfel, sondajul national efectuat de universitatea Quinnipiac atribuie 42 % din intentiile de vot fostei secretar de stat, in timp ce miliardarul este creditat cu 40 % dintre ele .

Sondaj alegeri SUA: Sprijinul pentru Trump a scazut dramatic. Aproximativ doi din trei americani afirma ca acesta nu este calificat sa conduca natiunea

Sprijinul pentru Donald Trump se pare ca a scazut dramatic, conform unui sondaj realizat de cei de la Washington Post-ABC News, iar sprijinul pentru contracandidata lui, Hillary Clinton, a crescut cu sapte.

Alegeri SUA. Presedintele Frantei este de parere ca alegerea lui Trump ar complica relatiile dintre SUA si Europa

Victoria candidatului republican Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite ar complica relatiile dintre Europa si SUA, este de parerepresedintele Frantei Francois Hollande. El spune ca sloganurile lui Trump sunt asemanatoare cu cele ale extremei drepte din Europa.

VIDEO Actiune inedita in Times Square. Un barbat in pielea goala a cerut sa vorbeasca cu Donald Trump

Celebra Times Square din New York a devenit scena unui spectacol in aer liber, joi dimineata, dupa ce un barbat s-a dezbracat complet si a cerut sa vorbeasca cu magnatul imobiliar Donald Trump, prezumtivul candidat al republicanilor la alegerile prezidentiale din Statele Unite.

Masuri radicale propuse de magnatul Donald Trump in interogarea teroristilor: Ce parere ai despre simularea inecului?

Republicanul american Donald Trump a cerut folosirea simularii inecului in interogatoriul persoanelor suspecte de terorism, arata B1 TV. Pentru a justifica de ce agreeaza acest tip de.

Donald Trump a renuntat la proiectul sau privind accesul musulmanilor pe teritoriul american

Donald Trump a renuntat la proiectul sau de a interzice accesul musulmanilor pe teritoriul american. Katrina Pierson, purtatorul de cuvant al lui Trump, a declarat ca acesta are de gand sa.

Sondaj ABC News: Donald Trump pierde teren in fata contracandidatei Hillary Clinton

Washington Post-ABC News a publicat cel mai recent sondaj care arata incredere americanilor in candidatii la presedentia Statelor Unite. Potrivit sondajului, Trump a scazut dramatic la 39% de la 46%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )