Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sondaj ABC News: Donald Trump pierde teren in fata contracandidatei Hillary Clinton

B1 B1,
Sondaj ABC News: Donald Trump pierde teren in fata contracandidatei Hillary Clinton

Washington Post-ABC News a publicat cel mai recent sondaj care arata incredere americanilor in candidatii la presedentia Statelor Unite. Potrivit sondajului, Trump a scazut dramatic la 39% de la 46%. continuă pe B1

Kanye West socheaza din nou cu un videoclip ce contine imagini nud cu alte 11 celebritati, printre care George W. Bush, Rihanna si Donald Trump

Rapperul american Kanye West 39 de ani) a luat din nou prin surprindere lumea artistica dupa ce a lansat videoclipul Famous, care contine imagini nud cu 11 celebritati americane, in randul carora se remarca fostul presedinte George W. Bush, miliardarul cu aspiratii politice Donald Trump, cantaretele Rihanna si Taylor Swift.

BREXIT. Donald Trump, despre iesirea Marii Britanii din UE: Cred ca este extraordinar. Este fantastic

Candidatul republican pentru Casa Alba, Donald Trump, s-a aratat satisfacut de decizia Marii Britanii de a iesi din UE. Cred ca este extraordinar. Este fantastic, a declarat Trump presei dupa ce a aterizat cu elicopterul la Turnberry, pe coasta de vest a Scotiei.

Donald Trump: Britanicii si-au luat tara inapoi, Brexit e fantastic

Candidatul republican in alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a declarat joi in timp ce se afla in Scotia, despre iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana: Si-au.

Donald Trump spune ca este bine sa scada lira sterlina pentru ca mai multi oameni vor merge la nou sau hotel din Scotia

Candidatul republican Donlad Trump a declarat, in timpul vizitei in Scotia, ca este un lucru bun ca lira sterlina s-a prabusit in urma rezultatelor referendumului privind iesirea Marii Britanii din UE, pentru ca aceasta va face ca mai multi oameni sa.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )