Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alegeri SUA 2016: Donald Trump isi asigura electoratul ca nu are penisul mic

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016: Donald Trump isi asigura electoratul ca nu are penisul mic

Dezbaterea pentru prezidentialele din noiembrie a ajuns, joi, intr-un punct neasteptat. Donald Trump a dat asigurari in presa ca nu are un penis mic, dupa ce, in timpul unei dezbateri intre candidatii care spera sa obtina mandatul din partea Partidului Republican pentru cursa, rivalul Marco Rubio a spus ca Trump are maini mici. Stim cu totii ce a vrut sa spuna, dar va asigur ca n-am nicio problema, a cautat Trump sa-si convinga alegatorii. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Mitt Romney, candidatul din 2012 al republicanilor la Casa Alba, pune tunurile pe Donald Trump

Fostul candidat al republicanilor la presedintia SUA din 2012, Mitt Romney, a lansat un atac dur la adresa favoritului sa castige cursa partidului din acest an, miliardarul Donald Trump.

Alegeri SUA 2016. Speriati de o eventuala victorie a lui Donald Trump, tot mai multi americani cauta pe Google o destinatiepentru emigrare

Victoriile inregistrate de excentricul miliardar Donald Trump in cursa pentru obtinerea nominalizarii taberei republicane la alegeri prezidentiale din 8 noiembrie ii ingrijoreaza pe tot mai multi americani, care cauta pe Google o destinatie pentru emigrare, scrie Courrier International.

Alegeri SUA 2016: Republicanul Donald Trump, nevoit sa raspunda unor acuzatii privind o frauda de milioane de dolari

Un tribunal din statul New York a admis o cerere privind o acuzatie de frauda de milioane de dolari depusa impotriva Universitatii Trump de catre procurorul general al acestui stat, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2016. Primele proiectii pentru Super Tuesday: Trump si Clinton au castigat in cel putin patru state fiecare

Procesul pentru nominalizarea candidatilor democrat si republican pentru alegerile prezidentiale continua miercuri dimineata cu traditionalul Super Tuesday, in care alegatorii celor doua partide isi vor exprima preferintele in 11, respectiv 13 state.

Alegeri SUA 2016. Primele proiectii pentru Super Tuesday: Trump si Clinton au castigat in cel putin sapte state fiecare

Procesul pentru nominalizarea candidatilor democrat si republican pentru alegerile prezidentiale continua miercuri dimineata cu traditionalul Super Tuesday, in care alegatorii celor doua partide isi vor exprima preferintele in 11, respectiv 13 state.

VIDEO Alegeri SUA 2016. Incidente la un miting electoral al lui Donald Trump: un fotograf a fost agresat de un agent al Serviciului Secret

O demonstratie electorala organizata de afaceristul Donald Trump in statul Virginia a inregistrat mai multe incidente, dupa ce protestatari si activisti antirasism s-au infiltrat printre sustinatorii magnatului, iar un fotoreporter de la revista Time a fost agresat fizic de un membru al Serviciul Secrete dupa ce a parasit zona rezervata fotografilor.

Favoritii electorali in SUA: Hillary Clinton si Donald Trump

Democrata Hillary Clinton si miliardarul republican Donald Trump dominau Super Tuesday la jumatatea drumului electoral, dupa ce au castigat in sase, respectiv in cinci state.

UPDATE Super Tuesday, zi decisiva pentru prezidentialele din SUA. De partea democrata, Hillary Clinton domina. Donald Trump castiga detasat in preferintele republicanilor

Democrata Hillary Clinton si miliardarul republican Donald Trump domina Super Tuesday la jumatatea drumului, dupa ce au castigat respectiv sase si cinci state, luand o optiune serioasa in vederea investiturii partidelor lor pentru alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie, informeaza AFP. Magnatul imobiliar Donald Trump si-a confirmat statutul de favorit al taberei republicane, castigand in cinci state in care presa americana a anuntat invingatorii, lasandu-i totusi concurentului sau Ted Cruz importantul stat Texas, unde acesta este senator.

VIDEO Super Tuesday, ziua decisiva pentru prezidentialele din SUA: Donald Trump si Hillary Clinton, marii favoriti pentru finala din noiembrie

Marti, republicanii si democratii din 12 state si un teritoriu vor alege favoritul celor doua mari partide finala alegerilor prezidentiale din 8 noiembrie. Aceasta zi, cunoscuta si sub numele Super Tuesday, este esentiala pentru cursul bataliei interne pentru nominalizare in Partidul Republican dreapta) si Partidul Democrat stanga), pentru ca o victorie categorica pentru unul dintre competitori indica, de obicei, ca acesta va obtine in final nominalizarea partidului. Sondajele arata ca Donald Trump republicani) si Hillary Clinton democrati) au cele mai mari sanse de a triumfa in votul care va incepe azi in SUA.

Donald Trump Jr., intr-o emisiune radio alaturi de un sustinator al suprematiei albilor

Unul dintre fii lui Donald Trump, care este implicat activ in campania de promovare a tatalui sau, s-a afisat alaturi de un sustinator al suprematiei albilor in timp ce acorda un interviu unui post de radio conservator, sporind ingrijorarile ca posibilul candidat republicat la presedintia SUA este dispus sa accepte sprijinul extremistilor, scrie Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )