Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump Jr., intr-o emisiune radio alaturi de un sustinator al suprematiei albilor

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump Jr., intr-o emisiune radio alaturi de un sustinator al suprematiei albilor

Unul dintre fii lui Donald Trump, care este implicat activ in campania de promovare a tatalui sau, s-a afisat alaturi de un sustinator al suprematiei albilor in timp ce acorda un interviu unui post de radio conservator, sporind ingrijorarile ca posibilul candidat republicat la presedintia SUA este dispus sa accepte sprijinul extremistilor, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Cum a cazut Donald Trump in capcana intinsa de jurnalisti si a postat pe Twitter un citat din Mussolini

Donald Trump, miliardarul favorit sa devina candidatul republicanilor la presedintia SUA, a socat pe toata lumea duminica dupa ce a publicat, pe contul sau de Twitter, un citat din dictatorul italian Benito Mussolini. Ulterior s-a dovedit ca Trump a cazut intr-o capcana elaborata intinsa de jurnalisti.

UPDATE Super Tuesday, zi decisiva pentru prezidentialele din SUA. De partea democrata, Hillary Clinton domina. Donald Trump castiga detasat in preferintele republicanilor

Democrata Hillary Clinton si miliardarul republican Donald Trump domina Super Tuesday la jumatatea drumului, dupa ce au castigat respectiv sase si cinci state, luand o optiune serioasa in vederea investiturii partidelor lor pentru alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie, informeaza AFP. Magnatul imobiliar Donald Trump si-a confirmat statutul de favorit al taberei republicane, castigand in cinci state in care presa americana a anuntat invingatorii, lasandu-i totusi concurentului sau Ted Cruz importantul stat Texas, unde acesta este senator.

Jean-Marine Le Pen, sustinatorul lui Donald Trump

Politicianul francez de extrema-dreapta Jean-Marie Le Pen a scris, pe Twitter, ca daca ar fi cetatean american, ar vota pentru Donald Trump.

Alegeri SUA 2016. Speriati de o eventuala victorie a lui Donald Trump, tot mai multi americani cauta pe Google o destinatiepentru emigrare

Victoriile inregistrate de excentricul miliardar Donald Trump in cursa pentru obtinerea nominalizarii taberei republicane la alegeri prezidentiale din 8 noiembrie ii ingrijoreaza pe tot mai multi americani, care cauta pe Google o destinatie pentru emigrare, scrie Courrier International.

Favoritii electorali in SUA: Hillary Clinton si Donald Trump

Democrata Hillary Clinton si miliardarul republican Donald Trump dominau Super Tuesday la jumatatea drumului electoral, dupa ce au castigat in sase, respectiv in cinci state.

Democrata Hillary Clinton si miliardarul republican Donald Trump au dominat Super Tuesday

Democrata Hillary Clinton si miliardarul republican Donald Trump dominau Super Tuesday la jumatatea drumului dupa ce au castigat respectiv sase si cinci state, luand o optiune serioasa in vederea investiturii partidelor lor pentru alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie, relateaza AFP.

UPDATEHillary Clinton si Donald Trump, mari invingatori inSuper Tuesday, cu cate sapte state castigate. Democratul Bernie Sanders a castigat in patru, republicanul Cruz in doua

Democrata Hillary Clinton si miliardarul republican Donald Trump au dominat Super Tuesday dupa ce au castigat cate sapte state, luand o optiune serioasa in vederea investiturii partidelor lor pentru alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie, informeaza AFP si Reuters. Democratul Bernie Sanders, potrivit presei americane, este invingator in patru state. Republicanul Ted Cruz a luat doua inclusiv statul sau, Texas) iar Rubio a castigat primul sau stat de la inscrierea in cursa, Minnesota.

Hillary Clinton si Donald Trump, mari invingatori inSuper Tuesday, cu cate sapte state castigate. Democratul Bernie Sanders a castigat in patru, republicanul Cruz in trei. Clasamentul candidatilor republicani si democrati

Democrata Hillary Clinton si miliardarul republican Donald Trump au dominat Super Tuesday dupa ce au castigat cate sapte state, luand o optiune serioasa in vederea investiturii partidelor lor pentru alegerile prezidentiale din SUA din noiembrie, informeaza AFP si Reuters. Democratul Bernie Sanders este invingator in patru state, potrivit presei americane. Republicanul Ted Cruz a luat trei inclusiv statul sau, Texas) iar Rubio a castigat primul sau stat de la inscrierea in cursa, Minnesota.

VIDEO Super Tuesday, ziua decisiva pentru prezidentialele din SUA: Donald Trump si Hillary Clinton, marii favoriti pentru finala din noiembrie

Marti, republicanii si democratii din 12 state si un teritoriu vor alege favoritul celor doua mari partide finala alegerilor prezidentiale din 8 noiembrie. Aceasta zi, cunoscuta si sub numele Super Tuesday, este esentiala pentru cursul bataliei interne pentru nominalizare in Partidul Republican dreapta) si Partidul Democrat stanga), pentru ca o victorie categorica pentru unul dintre competitori indica, de obicei, ca acesta va obtine in final nominalizarea partidului. Sondajele arata ca Donald Trump republicani) si Hillary Clinton democrati) au cele mai mari sanse de a triumfa in votul care va incepe azi in SUA.

Donald Trump refuza sa se delimiteze de un fost lider al KKK

Candidatul la primarele prezidentiale republicane Donald Trump a refuzat duminica sa se delimiteze de fostul lider al Ku Klux Klan, David Duke, care i-a adus oficial sprijinul sau, atragandu-si numeroase critici, anunta AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )