Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alegeri SUA 2016. Ultima runda a alegerilor primare: Hillary Clinton castiga in New Jersey si New Mexico

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Ultima runda a alegerilor primare: Hillary Clinton castiga in New Jersey si New Mexico

Miercuri dimineata a avut loc ultima runda a alegerilor primare democrate si republicane din Statele Unite, contand pentru desemnarea candidatilor celor doua partide la alegerile prezidentiale din noiembrie. La democrati, Hillary Clinton a castigat in doua state si are un avans provizoriu semnificativ in California, in timp Donald Trump a ramas unicul candidat in tabara republicana. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton se apropie de investitura dupa victoria in Puerto Rico

Hillary Clinton a castigat duminica alegerile primare democrate in insula Puerto Rico, apropiindu-se de majoritatea necesara de delegati pentru obtinerea investiturii la alegerile prezidentiale din Statele Unite.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump si Hillary Clinton sunt blocati in trecut, atunci cand vorbesc despre viitorul economiei SUA, potrivitMarketWatch

Donald Trump si Hillary Clinton sunt blocati in trecut atunci cand vorbesc despre viitorul economiei americane, niciunul dintre ei neavand un plan clar pentru crearea de locuri de munca bine platite in sectorul privat, intr-un an in care alegatorii asteapta idei indraznete, potrivit unei analize MarketWatch.

Alegeri SUA 2016. Portret de presedinte: Despre ambitia implacabila si incercarile lui Hillary Clinton

Hillary Clinton a revendicat marti victoria la primarele democrate cu prilejul unui discurs la New York, insistand asupra caracterului istoric al investiturii sale pentru a reprezenta Partidul Democrat la alegerile prezidentialele din 8 noiembrie.

Alegeri SUA 2016. Julian Assange acuza Google ca este direct implicat in campania lui Hillary Clinton

Avertizorul de integritate Julian Assange, aflat la originea scandalului WikiLeaks, o scurgere masiva de documente despre acte de coruptie, spionaj si incalcari ale drepturilor omului in lume, a acuzat gigantul de internet Google ca este direct implicat in campania prezidentiala a fostei prime doamne si secretar de Stat a SUA Hillary Clinton.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton, aproape sigura de confruntarea cu Trump: a atins numarul de delegati necesari pentru nominalizarea democrata

Hillary Clinton a atins pragul de 2. 383 de delegati necesari obtinerii nominalizarii democrate la alegerile prezidentiale din Statele Unite, conform unei numaratori actualizate AP anuntata marti dimineata. O parte dintre superdelegatii indecisi si-au declarat sustinerea pentru fostul Secretar de Stat insa votul acestora nu este cert pana la Conventia Nationala Democrata din iulie.

ALEGERI LOCALE 2016. Asociatia Pro Democratia cere reluarea alegerilor in doua localitati

Asociatia Pro Democratia APD) cere reluarea alegerilor in doua localitati, pe motiv ca dreptul la vot al cetatenilor a fost restrans, din cauza buletinelor de vot tiparite gresit, care au dus la suspendarea alegerilor, timp de mai multe ore.

ALEGERI LOCALE 2016. Noi rezultate partiale la alegeri. Cate voturi au obtinut PSD si USB la Primaria Capitalei

Biroul Electoral Central a anuntat, marti dimineata, noi date privind rezultatele partiale ale alegerilor locale, centralizate pana la ora 10.

ALEGERI LOCALE 2016. BEC: rezultate partiale la ora 10.00

Biroul Electoral Central a anuntat, marti dimineata, noi date privind rezultatele partiale ale alegerilor locale, centralizate pana la ora 10.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. Rezultate oficiale, demisii si acuzatii

Biroul Electoral Central BEC) a publicat, luni, rezultatele partiale ale alegerilor locale din 5 iunie.

ALEGERI LOCALE 2016. Bihor: Scandal intre UMDR si PPMT, pe voturile maghiarilor

Presedintele executiv al UDMR Bihor, deputatul Szabo Odon, le-a solicitat luni public liderilor PPMT, inclusiv lui Tokes Laszlo, sa-si dea demisia in urma rezultatelor alegerilor locale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )