Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri SUA 2020. Cat costa sa ajungi presedintele Statelor Unite ale Americii

Antena3 Antena3,
Alegeri SUA 2020. Cat costa sa ajungi presedintele Statelor Unite ale Americii

Alegeri SUA 2020. Mai sunt exact opt saptamani pana la alegerile prezidentiale din SUA iar cutitele se ascut in ambele tabere. continuă pe Antena3

Curs valutar BNR pentru luni, 7 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 7 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 7 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidat are cele mai mari sanse la primariile de sector si la Capitala

Alegeri locale 2020 in Bucuresti. La alegerile locale 2020 s-au inscris noua candidati in cursa electorala, care are loc in 27 septembrie 2020, pentru obtinerea mandatului de Primar al Capitalei. La primariile de sector sunt inscrisi peste 100 de candidati. Alegeri Locale 2020 in Bucuresti. Ce candidati au cele mai mari sanse la primariile de .

Alegeri Locale 2020. Ce avere are Magda Catone. Candideaza pentru un post de consilier

Actrita Magda Catone, fosta sotie a regretatului actor Serban Ionescu, a decis sa se implice in politica, astfel ca actrita a fost nevoita sa-si faca averea pe care o detine publica. Alegeri Locale 2020. Care este averea Magdei Catone. Actrita candideaza pentru un post de consilier Magda Catone a surprins pe toata lumea, in urma .

Alegeri Locale 2020. BEC a schimbat regulile: ce se intampla cu cei care au actul de identitate expirat

Nu mai este mult pana la alegerile locale din 2020. Campania electorala este in toi, iar alegatorii se pregatesc sa mearga sa voteze. Biroul Electoral Central a schimbat regulile pentru alegerile locale. Ce se intampla cu cei care au actul de identitate expirat Biroul Electoral Central a decis ca romanii care au buletinul expirat dupa .

Alegeri locale 2020. Ce masuri de siguranta trebuie respectate in pandemie de coronavirus

Romanii vor trebui sa respecte anumite masuri de siguranta, impuse de epidemia de coronavirus, cand vor merge la vot pe 27 septembrie, la alegerile locale 2020. Astfel, pe 27 septembrie, la urne, alegatorii vor trebui sa scoata masca de protectie de doua ori, pentru identificare. De asemenea, cei aflati in carantina nu vor beneficia de .

Alegeri Locale 2020. Lista candidatilor, sondaje, cum se voteaza, favoriti

Alegerile locale 2020 au loc pe 27 septembrie. in articolul de mai jos aveti totul despre alegerile locale 2020-lista candidatilor. Este disponibila lista candidatilor, atat pentru primaria Capitalei, precum si pentru cele 6 sectoare ale Bucurestiului, precum si cum se voteaza si care sunt candidatii favoriti in cursa electorala. Alegeri Locale 2020. Lista candidatilor, cum .

Alegeri locale 2020. Cum votezi daca nu ai domiciliul in orasul in care locuiesti, de fapt

Pana la Alegerile Locale 202 mai sunt aproape trei saptamani. Candidatii sunt in plina campanie electorala. Alegatorii se pregatesc de mersul la urne. A fost data publicitatii si o hotarare a BEC cu privire la modul in care cetatenii romani vor putea vota. Alegeri locale 2020, reglementarile BEC Conform reglementarilor BEC pentru sesiunea de Alegeri .

Vremea luni 7 septembrie 2020. Cat de cald va fi in Romania

Prima luna de toamna pastreaza multe din caracteristicile sfarsitului de vara, vremea fiind, cel putin in primele doua decade, calduroasa. Valorile temperaturilor medii lunare inregistreaza o scadere destul de mica comparativ cu luna august. Vremea luni 7 septembrie 2020 Pentru ziua de 7 septembrie, ANM a anuntat ca vremea se va mentine in general frumoasa.

Cursa pentru presedintia SUA a intrat in linie dreapta

Cei doi candidati si echipele lor de campanie fac tot posiblilul sa convinga alegatorii indecisi si sa marcheze cat mai multe puncte in lupta pentru fotoliul prezidential.

Cine ar castiga acum cursa pentru Casa Alba. Donald Trump nu sta deloc bine in sondaje

Daca alegerile pentru Casa Alba ar fi organizate acum, Donald Trump ar pierde ce-l de-al doilea mandat. Sondajele CBS News YouGov arata ca Joe Biden este fruntasul cursei prezidentiale din 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )