Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine ar castiga acum cursa pentru Casa Alba. Donald Trump nu sta deloc bine in sondaje

Antena3 Antena3,
Cine ar castiga acum cursa pentru Casa Alba. Donald Trump nu sta deloc bine in sondaje

Daca alegerile pentru Casa Alba ar fi organizate acum, Donald Trump ar pierde ce-l de-al doilea mandat. Sondajele CBS News YouGov arata ca Joe Biden este fruntasul cursei prezidentiale din 2020. continuă pe Antena3

Mediastandard.ro: Rusii si alegerile americane. Pe cine vrea regimul de la Kremlin sa nu vada la Casa Alba

O anecdota aparuta dupa alegerile americane din 2016 suna cam asa: Trump i-a cerut lui Putin sa demonstreze ca nu il ajuta niciodata pe Trump. O alta gluma, inspirata dintr-un banc sovietic, spune ca un american si un rus se certau in privinta carei tari este mai libera. Americanul spune: Pot sa merg pana la Casa Alba si sa strig Jos Donald Trump! si nu mi se va intampla nimic rau, la care rusul ii raspunde: Ghici ce? Si eu pot sa merg in fata Kremlinului si sa strig Jos Donald Trump! si nici mie nu mi se va intampla nimic.

Conflict diplomatic intre Serbia si Rusia dupa acordul sarbo-kosovar incheiat la Casa Alba

Suparare mare la Moscova dupa vizita liderului sarb la Washington. Un oficial de rang inalt din Serbia a lansat o serie de critici la adresa Moscovei dupa ce purtatoarea de cuvant al Ministerul rus de Externe a ironizat participarea presedintelui sarb la ceremonia de la Casa Alba cu ocazia discutiilor despre normalizarea relatiilor Serbia - Kosovo.

Cursa pentru vaccinul anti-coronavirus si lupta spionilor pentru informatiile ce ar putea face diferenta. Fiecare serviciu major de spionaj de pe glob incearca sa afle ce pun la cale restul

Cursa pentru vaccinul anti-coronavirus asmute spionii unul impotriva celuilalt, potrivit The New York Times, care noteaza ca razboaiele de informatii cu privire la un astfel de ser s-au intensificat pe masura ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )