Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alegeri SUA Cine a castigat prima confruntare prezidentiala

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA Cine a castigat prima confruntare prezidentiala

Sase din zece urmaritori ai dezbaterii dintre Joe Biden si Donald Trump sustin ca Biden este castigatorul. Doar 28% l-au sustinut pe Donald Trump, conform unui sondaj CNN. continuă pe Hotnews

Reactia burselor dupa prima confruntare aprinsa dintre Trump si Biden

Indicele bursier futures SP 500 a scazut cu 0,5%, dupa o crestere de 0,7%, dupa prima confruntare a candidatilor la presedintia SUA Donld Trump si Joe Biden, caracterizata de Reuters drept aprinsa si haotica.

Trump si Biden, limbaj dur in prima confruntare directa: Nu e nimic destept la tine, Joe! si Esti cel mai rau presedinte pe care l-a avut America

Presedintele american Donald Trump si contracandidatul democrat Joe Biden au folosit un limbaj fara menajamente in prima infruntare fata in fata, care s-a desfasurat in Cleveland, Ohio, si care a fost urmarita de zeci de milioane de oameni. Dezbaterea a durat 90 de minute si a fost moderata de Chris Wallace, de la Fox News.

Spectacolul alegerilor americane, transmis in direct la Antena 3. Nu ratati prima dezbatere prezidentiala

A inceput numaratoarea inversa! Cursa prezidentiala de peste Ocean este mai intensa ca oricand. Dezbateri, dezvaluri, acuzatii, intrigi, totul, pentru o miza uriasa: fotoliul prezidential de la Casa Alba! .

Alegeri SUA 2002. Trump a anuntat nominalizarea la Curtea Suprema

A inceput numaratoarea inversa pana la prima dezbatere prezientiala din Statele Unite. Cutitele se ascut in ambele tabere, pe masura ce orele trec.

Alegeri SUA 2020. Ziua primei dezbateri: Republicanul Trump si democratul Biden se intalnesc fata in fata intr-un stat-cheie. Pe ce mizeaza cele doua tabere?

Donald Trump si Joe Biden se intalnesc marti ora locala) - dupa luni de invective - pentru prima oara fata in fata, cu 35 de zile inaintea unor alegeri americane prezidentiale foarte tensionate, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Donald Trump vrea un test antidopaj la prima dezbatere televizata cu Joe Biden

Donald Trump a cerut duminica un control antidopaj pentru adversarul sau democrat Joe Biden inainte sau dupa prima lor dezbatere electorala, programata pentru marti, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )