Libnet.ro
UNICEF

18:30

ALEGERI SUA: Secretarul american al Justitiei autorizeaza deschiderea de anchete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI SUA: Secretarul american al Justitiei autorizeaza deschiderea de anchete

Secretarul american al Justitiei, Bill Barr, a dat unda verde ieri deschiderii de anchete privind posibile nereguli in timpul alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie despre care Donald Trump da asigurari ca au fost marcate de fraude , fara a aduce insa dovezi,. continuă pe Ziarul Bursa

Secretarul american al Justitiei autorizeaza deschiderea de anchete privind posibile nereguli la vot

Secretarul american al Justitiei, Bill Barr, a dat unda verde luni deschiderii de anchete privind posibile nereguli in timpul alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie despre care Donald Trump da asigurari ca au fost marcate de fraude, fara a aduce insa dovezi, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Procurorul general al SUA autorizeaza deschiderea de anchete privind fraudele la alegeri. Prima demisie

Secretarul american al Justitiei, Bill Barr, a dat unda verde luni deschiderii de anchete privind posibile nereguli in timpul alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie despre care Donald Trump da asigurari ca au fost marcate de fraude, fara a aduce insa dovezi, relateaza AFP.

ALEGERI iN SUA |Secretarul Justitiei, Bill Barr, a autorizat deschiderea de anchete privind posibile nereguli la vot

Bill Barr, secretarul american al Justitiei, a autorizat deschiderea de anchete privind posibile nereguli la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie. Asta in conditiile in care candidatul republican Donald Trump, i.

Alegeri SUA 2020. Interviu cu David Levine (Alianta pentru Garantarea Democratiei)

Alegeri SUA 2020. Alina Anghel a vorbit cu David Levine Alianta pentru Garantarea Democratiei) despre alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii.

Alegeri SUA 2020. Interviu cu Dale Hedin, de Alina Anghel si Bianca Guruita

Alegeri SUA 2020. Alina Anghel si Bianca Guruita i-au luat un interviu lui Dale Hedin, cu privire la subiectul fraudarii alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri SUA 2020: Premierul sloven pune sub semnul intrebarii anuntul triumfului lui Biden

Premierul Sloveniei, populistul Janez Jansa, a pus sambata sub semnul intrebarii anuntul victoriei democratului Joe Biden la scrutinul prezidential din SUA, apreciind ca i se pare interesant faptul ca fostul vicepresedinte democrat este felicitat inainte ca acuzatiile de frauda facute de presedintele american in exercitiu, republicanul Donald Trump, sa fi fost solutionate, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Alegeri SUA 2020. Echipa de campanie a lui Trump, recurs impotriva votului prin corespondenta in Pennsylvania pentru a impiedica certificarea victoriei lui Biden

Echipa de campanie a presedintelui american in exercitiu Donald Trump a formulat un recurs la un tribunal federal, in Pennsylvania, cu scopul de a-i impiedica pe oficialii locali sa certifice victoria presedintelui-ales Joe Biden in acest stat, relateaza Reuters.

ALEGERI SUA: Donald Trump a postat alte tweeturi prin care sustine ca alegerile au fost furate

Presedintele american Donald Trump, care, conform proiectiilor realizate de presa, a pierdut alegerile pentru un nou mandat in fata democratului Joe Biden, a postat noi mesaje pe Twitter prin care sustine ca alegerile au fost furate, potrivit News.

Alegeri SUA 2020. Trump se dezlantuie din nou pe Twitter: Presedintele in exercitiu insista cu acuzatiile de frauda

Donald Trump pare ca nu accepta infrangerea. Presedintele american in exercitiu si-a continuat duminica acuzatiile de frauda la alegerile din 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020.Donald Trump aduce alte acuzatii de frauda:S-au intamplat lucruri rele in camerele de numarare a voturilor

Presedintele american Donald Trump a notat, sambata, pe Twitter, ca in ultimele ore s-au intamplat lucruri rele, el mentionand ca observatorilor nu li s-a permis sa vada ce se intampla in camerele de numarare a voturilor si sugerand ca astfel s-au facut schimbari mari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )