Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alegerile din Israel. Ce arata primele exit-poll-uri

Adevărul Adevărul,
Alegerile din Israel. Ce arata primele exit-poll-uri

Israelienii au mers, astazi, la urne, in cadrul alegerilor parlamentare de care depinde soarta politica a actualului premier Benjamin Netanyahu. Primele exit-poll-uri arata o cursa stransa. continuă pe Adevărul

Cinci lucruri de stiut despre alegerile din Israel

Israelienii merg la urne, marti, pentru alegeri generale in care prim-ministrul Benjamin Netanyahu se lupta pentru supravietuirea sa politica.

Canada: Premierul Trudeau a atras atentia asupra riscului unui amestec al Rusiei in alegerile din Canada

Premierul Justin Trudeau a avertizat vineri asupra riscului ingerintei Rusiei in alegerile legislative prevazute sa se desfasoare in luna octombrie in Canada, relateaza AFP. , citat de Agerpres. in cursul ultimilor ani am asistat la o crestere a amestecului sau a implicarii actorilor straini in procesele democratice. Am vazut foarte bine ca tari precum Rusia au fost la originea a numeroase campanii si mesaje pe) retelele sociale care au atras atentia, a declarat premierul canadian intr-o declaratie de presa la Toronto.

Erdogan, despre alegerile din Istanbul: Candidatul opozitiei nu poate pretinde ca a castigat cand diferenta e de doar 13.000 - 14.000 de voturi

Presedintele turc Tayyip Erdogan a declarat luni ca cel care a candidat din partea opozitiei pentru primaria Istanbul nu poate pretinde ca a castigat cu 13. 000 de voturi intr-un oras cu 10 milioane de votanti, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )