Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alegerile din Marea Britanie: Liderul Ukip demisioneaza, dupa ce partidul a pierdut si unicul fotoliu de parlamentar pe care il detinea

Hotnews Hotnews,
 Alegerile din Marea Britanie: Liderul Ukip demisioneaza, dupa ce partidul a pierdut si unicul fotoliu de parlamentar pe care il detinea

Liderul partidului eurofob Ukip Paul Nuttall a anuntat vineri ca demisioneaza, dupa ce partidul pe care il conduce a pierdut unicul fotoliu de parlamentar pe care il detinea, in urma alegerilor, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Alegerile din Marea Britanie. Sondaj: Noua din zece alegatorii britanici sunt mai preocupati de economie si sanatate decat de Brexit

Noua din 10 britanici resping ideea premierului conservator Theresa May ca alegerile anticipate ar fi viza o alegere privind Brexitul. in schimba, ei considera ca alegerile parlamentare sunt si despre sectorul serviciilor publice.

Presa rusa despre alegerile din Marea Britanie: Theresa May este vinovata de pierderea majoritatii parlamentare, dar ea nu se retrage din functia de premier

Partidul Conservator a pierdut majoritatea in Parlamentul de la Londra, iar membrii partidului o considera responsabila, pentru acest esec, pe actualul premier Theresa May.

Be EU. Uniunea Europeana priveste spre alegerile din Marea Britanie. Care este miza

Sectiile de vot s-au deschis pe tot teritoriul Marii Britanii, la ora locala 7 9 ora Romaniei), alegatorii fiind chemati sa isi aleaga viitorul legislativ si sa se pronunte asupra continuitatii.

Mai multi lideri musulmani din Marea Britanie refuza sa tina slujbe pentru atacatorii de la London Bridge

Peste 200 de lideri musulmani din Marea Britanie au semnat o declaratie care condamna atacul terorist care a avut loc in Londra, sambata seara, si in care spun ca vor refuza sa tina slujbe la inmormantarile atacatorilor, potrivitTelegraph.

Alegeri Marea Britanie. Liderul UKIP Paul Nuttall a demisionat din functie

Liderul UKIP Paul Nuttall a demisionat din functie, dupa ce formatiunea eurosceptica nu a obtinut niciun mandat in Parlamentul britanic in urma alegerilor legislative de joi,.

Alegerile generale din Marea Britanie si impactul Brexit: O analiza de la Londra

Alegerile generale din Marea Britanie vor avea loc maine, cu trei ani inainte de data prevazuta initial pentru 2020. in ciuda celor trei atacuri teroriste din ultimele saptamani de la Londra si Manchester, sondajele de opinie indica faptul ca preocuparea principala a votantilor britanici ramane in continuare Brexit-ul.

Presa din Marea Britanie, despre romanul erou: Este un adevarat britanic / in orice alta zi este doar un imigrant care v-ar fi furat portofelul. Un alt est european necivilizat (FOTO)

Publicatia britanica Metro, un ziar distribuit gratuit la metrourile din Londra, a scris despre Florin Morariu, pe prima pagina a editiei de 5 iunie, ca este un adevarat britanic, dupa ce a.

Ce spun oficialii europeni despre rezultatele alegerilor din Marea Britanie

Comisia Europeana digera greu rezultatul alegerilor legislative anticipate din Marea Britanie, in conditiile in care negocierile asupra iesirii acestei tari din Uniunea Europeana UE) ar trebui sa inceapa peste zece zile.

May, infranta in alegerile legislative, dupa ce Partidul Conservator a pierdut majoritatea absoluta in Parlament

ACTUALIZARE 09:28 Oettinger, nesigur ca negocierea Brexitului poate incepe la timp dupa alegerile din Marea Britanie Comisarul european pentru Buget Guenther Oettinger a declarat ca nu este sigur ca negocierile cu Regatul Unit in vederea iesirii din Uniunea Europeana UE) pot incepe la timp, dupa ce alegerile legislative anticipate de joi din regat nu au un invingator clar, transmite Reuters. *ACTUALIZARE 08:27 May, infranta in alegerile legislative *ACTUALIZARE 07:53 Corbyn i-a cerut demisia premierului, dupa ce consevatorii par ca au pierdut majoritatea in Camera Comunelor *ACTUALIZARE 07:35 Osborne: Daca acest exit-poll se dovedeste corect, atunci vorbim de o catastrofa completa pentru conservatori si pentru Theresa May ------ Prim-ministra britanica, Theresa May, a pierdut alegerile de joi in fata lui Jeremy Corbyn. Potrivit unui exit-poll realizat de IPSOS MORI, Partidul Conservator al Theresei May, a obtinut 314 mandate in Parlamentul britanic, din totalul de 650, un scor insuficient pentru a constitui majoritatea absoluta, noteaza Reuters, potrivit unor surse din presa.

FOTO + LIVE VIDEO. Lovitura de teatru. Marea Britanie se indreapta spre un Parlament in suspendare. Conservatorii premierului Theresa May nu obtin majoritatea absoluta. Lib Dem nu vor face coalitie cu May

Ziarul Independent anunta o lovitura de teatru la alegerile din Marea Britanie. Partidele de frunte nu obtin niciunul majoritatea absoluta. Conservatorii si Laburistii sunt foarte aproape. Conservatorii obtin 314 locuri, cu 12 mai putin decat necesarul majoritatii absolute, iar laburistii 266.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )