Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce spun oficialii europeni despre rezultatele alegerilor din Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Ce spun oficialii europeni despre rezultatele alegerilor din Marea Britanie

Comisia Europeana digera greu rezultatul alegerilor legislative anticipate din Marea Britanie, in conditiile in care negocierile asupra iesirii acestei tari din Uniunea Europeana UE) ar trebui sa inceapa peste zece zile. continuă pe Adevărul

Lira sterlina se prabuseste dupa anuntarea primelor rezultate ale alegerilor din Marea Britanie

Cotatia lirei sterline a inceput sa se prabuseasca in noaptea de joi spre vineri, in raport cu euro si cu dolarul, pe masura ce au aparut exit-poll-uri care indica pierderea majoritatii parlamentare de catre Partidul Conservator, al premierului Theresa May.

FOTO: Sediul Partidului Conservator din Maidenhead, vandalizat in ajunul alegerilor din Marea Britanie

Sediul Partidului Conservator din Maidenhead, de care apartine premierul britanic Theresa May, a fost vandalizat peste noapte.

Mai multi lideri musulmani din Marea Britanie refuza sa tina slujbe pentru atacatorii de la London Bridge

Peste 200 de lideri musulmani din Marea Britanie au semnat o declaratie care condamna atacul terorist care a avut loc in Londra, sambata seara, si in care spun ca vor refuza sa tina slujbe la inmormantarile atacatorilor, potrivitTelegraph.

Alegerile din Marea Britanie: Liderul Ukip demisioneaza, dupa ce partidul a pierdut si unicul fotoliu de parlamentar pe care il detinea

Liderul partidului eurofob Ukip Paul Nuttall a anuntat vineri ca demisioneaza, dupa ce partidul pe care il conduce a pierdut unicul fotoliu de parlamentar pe care il detinea, in urma alegerilor, scrie AFP.

Tariceanu despre refuzul lui Kovesi de a veni la comisia de ancheta a alegerilor din 2009: Este cu siguranta si o recunoastere involuntara ca s-a aflat la celebra intalnire in calitate oficiala

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca refuzul lui Kovesi de a se prezenta in fata comisiei de ancheta a alegerilor prezindetiale din 2009 inseamna o recunoastere involuntara ca s-a aflat la intalnire de acasa de la Gabriel Oprea, relatata de jurnalistul Dan Andronic, relateaza News. ro. Totodata, acesta considera ca atitudinea procurorului-sef al DNA este incompativila pentru un magistrat si ca nu poate invoca drept pretext o decizie a Consiliului Superior al Magistraturii.

Presa din Marea Britanie, despre romanul erou: Este un adevarat britanic / in orice alta zi este doar un imigrant care v-ar fi furat portofelul. Un alt est european necivilizat (FOTO)

Publicatia britanica Metro, un ziar distribuit gratuit la metrourile din Londra, a scris despre Florin Morariu, pe prima pagina a editiei de 5 iunie, ca este un adevarat britanic, dupa ce a.

Alegerile din Marea Britanie. Sondaj: Noua din zece alegatorii britanici sunt mai preocupati de economie si sanatate decat de Brexit

Noua din 10 britanici resping ideea premierului conservator Theresa May ca alegerile anticipate ar fi viza o alegere privind Brexitul. in schimba, ei considera ca alegerile parlamentare sunt si despre sectorul serviciilor publice.

Radu Berceanu cere bani comisiei de ancheta a alegerilor din 2009. Cine imi da mie inapoi ziua pierduta pe la comisie?

Radu Berceanu, unul dintre greii PDL, a cerut bani comisiei parlamentare care ancheteaza alegerilor parlamentare din 2009 pentru a se prezenta la audieri. Fostul ministru al transporturilor, rasfatat cu numeroase.

Lia Olguta Vasilescu, despre evaluarea ministrilor din Cabinetul Grindeanu: Am demisia in alb la partid din ziua in care am devenit ministru al Muncii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, miercuri seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca la preluarea mandatului din Cabinetul Grindeanu si-a depus demisia in alb la partid. Precizarea vine in contextul in care un comitet al PSD evalueaza activitatea ministrilor.

Anuntul FIFA despre Cupa Mondiala din 2022, dupa izolarea completa a Qatarului in lumea araba

Federatia internationala de fotbal FIFA) mentine dialogul cu Qatarul, tara gazda a Cupei Mondiale din 2022, dupa ce mai multe state arabe au intrerupt diplomatice cu autoritatile de la Doha, pe care le ac.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )