Libnet.ro
UNICEF

14:45

Alegerile generale din Marea Britanie si impactul Brexit: O analiza de la Londra

Adevărul Adevărul,
Alegerile generale din Marea Britanie si impactul Brexit: O analiza de la Londra

Alegerile generale din Marea Britanie vor avea loc maine, cu trei ani inainte de data prevazuta initial pentru 2020. in ciuda celor trei atacuri teroriste din ultimele saptamani de la Londra si Manchester, sondajele de opinie indica faptul ca preocuparea principala a votantilor britanici ramane in continuare Brexit-ul. continuă pe Adevărul

Alegerile parlamentare din Marea Britanie vor avea loc pe 8 iunie, asa cum era programat. Campania electorala se reia luni

Alegerile parlamentare din Marea Britanie vor avea loc joi, 8 iunie, asa cum era programat, iar campania electorala, suspendata duminica dimineata, dupa atacul terorist, se va relua luni, a anuntat premierul britanic Theresa May, citata de Reuters.

Politologul Anthony Glees explica efectele celor mai recente atentate teroriste asupra alegerilor parlamentare din Marea Britanie: Traim intr-o tara care nu stie cum sa asigure securitatea. Presupun ca Partidul Conservator va iesi mai bine decat laburisti

Anthony Glees, profesor de politologie la Univerity of Buckingham, explica, pentru Deutsche Welle, urmarile atentatelor teroriste din Marea Britanie, inainte de alegerile parlamentare.

Mai multi lideri musulmani din Marea Britanie refuza sa tina slujbe pentru atacatorii de la London Bridge

Peste 200 de lideri musulmani din Marea Britanie au semnat o declaratie care condamna atacul terorist care a avut loc in Londra, sambata seara, si in care spun ca vor refuza sa tina slujbe la inmormantarile atacatorilor, potrivitTelegraph.

Presa din Marea Britanie, despre romanul erou: Este un adevarat britanic / in orice alta zi este doar un imigrant care v-ar fi furat portofelul. Un alt est european necivilizat (FOTO)

Publicatia britanica Metro, un ziar distribuit gratuit la metrourile din Londra, a scris despre Florin Morariu, pe prima pagina a editiei de 5 iunie, ca este un adevarat britanic, dupa ce a.

Politia britanica face perchezitii la o noua adresa din Marea Britanie

Politia britanica cauta o adresa in East Ham, intr-un cartier din estul Londrei, a declarat un fotograf Reuters duminica, relatand ca exista un cordon in fata cladirii si un numar mare de politisti, potrivit Reuters.

Premierul May sustine ca ar putea sa schimbe legislatia pentru drepturile omului pentru a combate terorismul din Marea Britanie

Theresa May a declarat ca este pregatita sa modifice legislatia privind protectia drepturilor omului, daca aceasta este solutia combaterii terorismului. in acest sens, premierul Marii Britanii.

Premierul May va schimba legislatia pentru drepturile omului pentru a combate terorismul din Marea Britanie

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a declarat ieri noapte ca este pregatita sa schimbe legislatia pentru protectia drepturilor omului, daca aceasta va sta in calea combaterii unor suspecti de terorism. in acest sens, premierul conservator vrea sa usureze deportarea suspectilor straini si sa restrictioneze libertatile si miscarile celor care reprezinta o amenintare, relateaza BBC.

ATENTAT LONDRA. Mesajul Papei Francisc dupa atacurile din Marea Britanie

Papa Francisc le-a cerut credinciosilor, duminica, de la balconul Bazilicii Sfantul Petru, 'sa se roage pentru victimele si apropiatii acestora', dupa atentatul de la Londra soldat cu.

Marea Britanie. in ciuda atentatelor de sambata, alegerile legislative anticipate vor avea loc joi

Premierul britanic Theresa May a anuntat duminica, in urma unei sedinte a Comitetului de urgenta al Guvernului, convocata dupa atacul de sambata seara soldat cu sapte morti si aproape 50 de raniti, ca luni se va relua campania electorala, iar joi vor avea loc alegerile generale pe care le-a convocat, relateaza AP.

Romanul din Iasi care l-ar fi lovit pe unul dintre teroristii de la Londra a fost felicitat de Ambasada Romaniei in Marea Britanie. Barbatul ar fi cerut autoritatilor o casa sociala si un nou loc de munca

Romanul Florin Morariu, care a devenit cunoscut dupa ce a postat un filmulet pe retelele de socializare, in care sustine ca l-a lovit pe unul dintre atacatorii de la Londra, a fost primit, marti, la sediul Ambasadei Romaniei in Marea Britanie, fiind felicitat de reprezentantii institutiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )