Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegerile din R. Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin relatia cu Moscova, sustine MAE rus

România Liberă România Liberă,
Alegerile din R. Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin relatia cu Moscova, sustine MAE rus

Rezultatele alegerilor legislative din Republica Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin dezvoltarea unor relatii cu Rusia, a apreciat miercuri Ministerul rus al Afacerilor Externe. in general, rezultatul alegerilor parlamentare din Republica Moldova arata ca un numar semnificativ de alegatori moldoveni sunt in favoarea dezvoltarii unor relatii cu Rusia si a integrarii tarii lor in spatiul eurasiatic, se arata ministerul intr-un comunicat. continuă pe România Liberă

MAE rus: Alegerile din R.Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin relatia cu Moscova

Rezultatele alegerilor legislative din Republica Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin dezvoltarea unor relatii cu Rusia, a apreciat miercuri Ministerul rus al Afacerilor Externe, citat de agentia TASS in pagina electronica.

Europenii care vor cheltui cei mai multi bani de Craciun. Romanii, cei mai generosi

Locuitorii din Marea Britanie vor cheltui cei mai multi bani pe cadouri in acest an, arata un studiu realizat de ING Group pe un esantion de aproape 12. 000 de consumatori, scrie Esmmagazine. com .

Presa rusa despre alegerile din R. Moldova: 'Putin l-a intrecut pe cancelarul german la alegeri'

Titlurile laudative la adresa socialistilor au fost nelipsite din presa rusa dupa alegerile din Republica Moldova. Alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova, in urma carora Partidul Socialistilor s-a clasat pe primul loc, reprezinta.

Ion Cristoiu, despre alegerile din Republica Moldova: Revolutia la urne n-a avut loc. A invins Rusia si nu Europa!

Jurnalistul Ion Cristoiu sustine, intr-un editorial postat pe blogul personal, ca Moscova si nu Uniunea Europeana a castigat alegerile din Republica Moldova. Acum, dupa ce stim rezultatele scrutinului, cred.

Chisinau: Bogdan Aurescu saluta faptul ca alegerile din Republica Moldova au indicat o optiune majoritar europeana

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a salutat, la Chisinau, faptul ca alegerile din Republica Moldova au indicat o optiune majoritar europeana. Aurescu a transmis disponibilitatea Romaniei de a sprijini politic, d.

Klaus Iohannis a felicitat PLDM, PL, PDM, dupa alegerile din Republica Moldova: Le revine raspunderea de a continua drumul Republicii Moldova catre Europa unita

Presedintele ales Klaus Iohannis a felicitat PLDM, PL ,PDM din Republica Moldova dupa alegerile parlamentare, mentionand ca acestor partide le revine raspunderea de a continua, intr-un ritm inca mai dinamic,.

Nereguli minore raportate la alegerile din Republica Moldova

Observatorii nationali la alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova au anuntat primele nereguli in desfasurarea procesului electoral, in timp ce misiunea internationala de monitorizare a OSCE a precizat ca scrutinul se desfasoara fara probleme. Potrivit reprezentantului Promo-LEX, Pavel Postica, 26 de sectii de votare din Republica Moldova s-au deschis cu o intarziere de pana la 55 de minute, in timp ce o sectie din Chisinau s-a deschis cu cinci minute mai devreme. Asociatia are cate un observator in majoritatea sectiilor de votare, transmite agentia de presa IPN.

SURPRIZA de la alegerile din R. Moldova. Victorie cu gust amar pentru pro-europeni. Cate mandate vor avea sustinatorii Rusiei in parlament

Moldovenii au ales calea europeana. Dupa numararea a peste 90 la suta dintre voturi, cele trei partide proeuropene au obtinut, impreuna, peste 46% din voturi. Partidul Socialistilor din Republica Moldova, care.

Alegerile din Republica Moldova. UE si SUA asteapta formarea rapida a unui guvern. Liderii partidelor proeuropene nu se inteleg privind integrarea Rep. Moldova la NATO

Uniunea Europeana ramane un partener de nadejde, care sprijina incercarile de reforma ale Republicii Moldova si asteapta cu nerabdare formarea rapida a unui guvern responsabil, se arata in declaratia de presa comuna, semnata de sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, si de comisarul european pentru politica de vecinatate si negocieri pentru extindere, Johannes Hahn, scrie Jurnalul. md. De asemenea, SUA au indemnat liderii moldoveni sa formeze cat mai repede un guvern. Vezi in articol cele mai recente rezultate preliminare.

OSCE: Alegerile din Republica Moldova s-au desfasurat in mod liber si democratic

Alegerile parlamentare organizate in Republica Moldova s-au desfasurat in mod democratic si liber, anunta Misiunea de monitorizare a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )