Libnet.ro
UNICEF

18:15

Chisinau: Bogdan Aurescu saluta faptul ca alegerile din Republica Moldova au indicat o optiune majoritar europeana

B1 B1,
Chisinau: Bogdan Aurescu saluta faptul ca alegerile din Republica Moldova au indicat o optiune majoritar europeana

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a salutat, la Chisinau, faptul ca alegerile din Republica Moldova au indicat o optiune majoritar europeana. Aurescu a transmis disponibilitatea Romaniei de a sprijini politic, d. continuă pe B1

Traian Basescu saluta rezultatul alegerilor din Republica Moldova: Romania va fi in continuare un partener in realizarea obiectivelor de apropiere de UE

Presedintele Traian Basescu a transmis luni un mesaj cu privire la alegerile parlamentare din Republica Moldova de duminica, aratand ca a luat nota cu satisfactie de rezultatul estimativ al scrutinului. Seful.

Nereguli minore raportate la alegerile din Republica Moldova

Observatorii nationali la alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova au anuntat primele nereguli in desfasurarea procesului electoral, in timp ce misiunea internationala de monitorizare a OSCE a precizat ca scrutinul se desfasoara fara probleme. Potrivit reprezentantului Promo-LEX, Pavel Postica, 26 de sectii de votare din Republica Moldova s-au deschis cu o intarziere de pana la 55 de minute, in timp ce o sectie din Chisinau s-a deschis cu cinci minute mai devreme. Asociatia are cate un observator in majoritatea sectiilor de votare, transmite agentia de presa IPN.

Klaus Iohannis a felicitat PLDM, PL, PDM, dupa alegerile din Republica Moldova: Le revine raspunderea de a continua drumul Republicii Moldova catre Europa unita

Presedintele ales Klaus Iohannis a felicitat PLDM, PL ,PDM din Republica Moldova dupa alegerile parlamentare, mentionand ca acestor partide le revine raspunderea de a continua, intr-un ritm inca mai dinamic,.

Alegerile din Republica Moldova vor fi monitorizate de peste 4.000 de observatori

Comisia Electorala Centrala din Republica Moldova a anuntat ca alegerile vor fi monitorizate de 3. 192 de observatori nationali din partea a 24 de organizatii. CEC a acreditat in calitate de observatori straini 816 persoane din partea a 57 de organizatii internationale.

Cum privesc strainii alegerile din Republica Moldova: Miza este EXTREM de mare

Scrutinul parlamentar de duminica din Republica Moldova ar putea conduce la alegerea unui Legislativ fragmentat, intarzierea formarii unui Guvern din cauza contestarii rezultatelor si la posibile tulburari sociale.

AVERTISMENT: Risc de TULBURARI si INSTABILITATE POLITICA dupa alegerile din Republica Moldova

Potrivit companiei de consultanta IHS Janes 360 miza scrutinului de duminica din Republica Moldova este extrem de mare, ambele tabere prezentandu-l ca pe o alegere intre Uniunea Europeana si Rusia, in contextul conflictului armat din Ucraina vecina. Un guvern prorus va ingheta treptat integrarea europeana si va reorienta tara catre Rusia, iar un guvern proeuropean va fi fragil si va risca sa se prabuseasca.

OSCE: Alegerile din Republica Moldova s-au desfasurat in mod liber si democratic

Alegerile parlamentare organizate in Republica Moldova s-au desfasurat in mod democratic si liber, anunta Misiunea de monitorizare a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa.

Victor Ponta saluta rezultatelor alegerilor din Moldova

Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a transmis lui Marian Lupu, presedintele Partidului Democrat din Moldova, felicitari pentru rezultatul obtinut la alegerile din Republica Moldova, salutand votul pentru directia pro-europeana, demonstrat de.

Adevarul Live, ora 20.00: Mircea Geoana, fost ministru de Externe, comenteaza alegerile din Republica Moldova

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, Oana Popescu, analist de politica internationala si colaborator Foreign PolicyRomania, Cristian Unteanu, corespondent Adevarul la Bruxelles, si Elena Dumitru, corespondent Adevarul la Chisinau, comenteaza la cald alegerile din Republica Moldova si viitorul acestei tari.

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu face luni o vizita in Republica Moldova

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu se afla luni intr-o vizita la Chisinau, anunta MAE, fara a oferi detalii cu privire la programul oficialului roman din cursul deplasarii in Republica Moldova, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )