Libnet.ro
UNICEF

17:30

Nereguli minore raportate la alegerile din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Nereguli minore raportate la alegerile din Republica Moldova

Observatorii nationali la alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova au anuntat primele nereguli in desfasurarea procesului electoral, in timp ce misiunea internationala de monitorizare a OSCE a precizat ca scrutinul se desfasoara fara probleme. Potrivit reprezentantului Promo-LEX, Pavel Postica, 26 de sectii de votare din Republica Moldova s-au deschis cu o intarziere de pana la 55 de minute, in timp ce o sectie din Chisinau s-a deschis cu cinci minute mai devreme. Asociatia are cate un observator in majoritatea sectiilor de votare, transmite agentia de presa IPN. continuă pe România Liberă

Joseph Daul, presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, a declarat joi ca alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii si a apreciat ca PLDM este alegerea cea mai buna pentru avansarea spre un viitor mai bun pentru toti moldovenii.

Alegerile din Republica Moldova vor fi monitorizate de peste 4.000 de observatori

Comisia Electorala Centrala din Republica Moldova a anuntat ca alegerile vor fi monitorizate de 3. 192 de observatori nationali din partea a 24 de organizatii. CEC a acreditat in calitate de observatori straini 816 persoane din partea a 57 de organizatii internationale.

Cum privesc strainii alegerile din Republica Moldova: Miza este EXTREM de mare

Scrutinul parlamentar de duminica din Republica Moldova ar putea conduce la alegerea unui Legislativ fragmentat, intarzierea formarii unui Guvern din cauza contestarii rezultatelor si la posibile tulburari sociale.

AVERTISMENT: Risc de TULBURARI si INSTABILITATE POLITICA dupa alegerile din Republica Moldova

Potrivit companiei de consultanta IHS Janes 360 miza scrutinului de duminica din Republica Moldova este extrem de mare, ambele tabere prezentandu-l ca pe o alegere intre Uniunea Europeana si Rusia, in contextul conflictului armat din Ucraina vecina. Un guvern prorus va ingheta treptat integrarea europeana si va reorienta tara catre Rusia, iar un guvern proeuropean va fi fragil si va risca sa se prabuseasca.

Presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Presedintele Partidului Popular European PPE) Joseph Daul a declarat joi ca alegerile de duminica din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii. El a mai aprecizat ca.

Observatorii anunta primele nereguli la scrutinul parlamentar din Republica Moldova

Observatorii nationali la alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova au anuntat primele nereguli in desfasurarea procesului electoral, in timp ce misiunea internationala de monitorizare a OSCE a precizat ca scrutinul se desfasoara fara.

Adevarul Live, ora 20.00: Mircea Geoana, fost ministru de Externe, comenteaza alegerile din Republica Moldova

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, Oana Popescu, analist de politica internationala si colaborator Foreign PolicyRomania, Cristian Unteanu, corespondent Adevarul la Bruxelles, si Elena Dumitru, corespondent Adevarul la Chisinau, comenteaza la cald alegerile din Republica Moldova si viitorul acestei tari.

Alegerile parlamentare din Republica Moldova, urmarite cu interes de presa din Occident. Reuters: Alegerile pot incetini procesul de integrare in UE

Alegerile parlamentare din Republica Moldova sunt urmarite cu interes si in Occident. Posturile de stiri si agentiile internationale au scris despre faptul ca votantii trebuie sa faca o alegere dificila,.

Liderul Partidului Comunist din Republica Moldova nu se teme de rusi: Noua ne e teama ca romanii vor sa ne ocupe tara

Liderul Partidului Comunist din Republica MoldovaPCRM), Vladimir Voronin, sustine ca nu se teme de rusi, ci de romani. Noua ne e teama ca voi vreti sa ocupati Republica Moldova, a declarat Voronin.

Peste 51% dintre alegatorii din Republica Moldova au votat pana la ora 18:30

Aproximativ 1,4 milioane de persoane au votat pana la ora 18. 30 in cadrul scrutinului legislativ din Republica Moldova, reprezentand 51,2 la suta din numarul alegatorilor inscrisi pe listele electorale,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )