Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alegerile SUA: Donald Trump intra in istorie drept candidatul la presedintie pe care nicio publicatie americana nu vrea sa il sustina

B1 B1,
Alegerile SUA: Donald Trump intra in istorie drept candidatul la presedintie pe care nicio publicatie americana nu vrea sa il sustina

Toate ziarele importante si-au exprimat sustinerea fata de candidata democrata Hillary Clinton, in timp ce candidatul republican, Donald Trump, nu este sustinut de nicio publicatie. Candidatul la. continuă pe B1

VIDEO. Un nou scandal monstru marca Donald Trump: Candidatul la presedintia SUA a fost nevoit sa-si ceara scuze pentru remarcile vulgare despre femei facute cu ani in urma, dar care au fost publicate acum de presa americana

Candidatul republican la presedintia SUA Donald Trump si-a cerut scuze vineri, dupa publicarea unei inregistrari video din 2005 in care un microfon deschis din greseala l-a surprins facand comentarii obscene. inregistrarea este inclusa intr-un articol din Washington Post, citat de Reuters si preluat de Agerpres.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump isi anuleaza participarea la un miting electoral, dupa scandalul generat de comentariile vulgare la adresa femeilor

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, criticat pentru comentariile sale vulgare la adresa femeilor, inregistrate in 2005 si publicate vineri, a anuntat ca Mike Pence, candidatul sau la vicepresedintie, il va reprezenta sambata la un eveniment de campanie din Wisconsin, relateaza Associated Press.

O noua inregistrare cu afirmatii compromitatoaare ale lui Donald Trump: Candidatul republican a facut comentarii nepotrivite despre fiica sa (VIDEO)

O noua inregistrare in care Donald Trump face declaratii jignitoare la adresa femeilor a fost publicata de presa americana. De aceasta data, candidatul republican al alegerile prezidentiale din SUA.

Robert De Niro: I-as da un pumn in fata lui Donald Trump. Este un dezastru national, o rusine pentru aceasta tara (VIDEO)

Robert De Niro a facut o declaratie extrem de dura la adresa lui Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA. in timp de filma un testimonial, ca parte a unei campanii menite sa-i co.

Ora 4:00: A doua dezbatere televizata Hillary Clinton - Donald Trump. Candidatul republican, personaj principal in doua inregistrari compromitatoare aparute in presa in ultimele zile

A doua dezbatere televizata intre candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, si rivalul sau republican Donald Trump este asteptata luni dimineata, incepand cu ora 4:00, ora Romaniei. Dezbaterea va avea loc la Universitatea Washington din St. Louis, scrie AFP. Pe langa clasicii moderatori, la dezbatere vor participa si 40 de cetateni americani alesi prin sondaj care le vor adresa intrebari celor doi candidati. Cel mai recent sondaj realizat de Politico. com inaintea dezbaterii indica un avans de 4 procente pentru Hillary Clinton in ceea ce priveste intentia de vot 42% fata de 38% pentru Donald Trump).

VIDEO A doua dezbatere televizata Hillary Clinton - Donald Trump: Clinton acuza Rusia de implicare fara precedent pentru sustinerea lui Trump. Republicanul spune ca ar trimite-o la inchisoare pe contracandidata sa, daca ar ajunge presedinte

A doua dezbatere televizata intre candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, si rivalul sau republican Donald Trump a avut loc luni dimineata, la Universitatea Washington din St. Louis. Pe langa clasicii moderatori, la dezbatere au participat si 40 de cetateni americani alesi prin sondaj pentru a le adresa intrebari celor doi candidati. Donald Trump a fost cotat, inca dinaintea dezbaterii, cu sanse minime de a o castiga, dupa inregistrarile compromitatoare aparute in ultimele zile. Cel mai recent sondaj realizat de Politico. com inaintea dezbaterii indica un avans de 4 procente pentru Hillary Clinton in ceea ce priveste intentia de vot 42% fata de 38% pentru Donald Trump). Vezi in articol cele mai importante momente ale dezbaterii.

O noua gafa pentru Donald Trump. O inregistrare din 2005 il surprinde facand comentarii obscene despre femei

Candidatul republican la alegerile din Statele Unite Donald Trump si-a cerut scuze vineri, dupa ce Washington Post a publicat o inregistrare in care acesta facea comentarii obscene la adresa femeilor, transmite BBC. Acest schelet din dulap este, insa, o adevarata lovitura de imagine pentru Trump, care pierde din ce in ce mai mult teren in fata contracandidatului Hillary Clinton la alegerile de luna viitoare.

O noua gafa a lui Donald Trump. O inregistrare din 2005 il surprinde facand comentarii obscene despre femei

Candidatul republican la alegerile din Statele Unite Donald Trump si-a cerut scuze vineri, dupa ce Washington Post a publicat o inregistrare in care acesta facea comentarii obscene la adresa femeilor, transmite BBC. Acest schelet din dulap este, insa, o adevarata lovitura de imagine pentru Trump, care pierde din ce in ce mai mult teren in fata contracandidatului sau, Hillary Clinton. la alegerile de luna viitoare.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump, atacat din toate partile dupa ce a amenintat-o pe Hillary Clinton cu inchisoarea

Candidatul republicanilor la sefia Casei Albe, Donald Trump, a recurs la un gest fara precedent in politica americana, sugerand, in cadrul celei de-a doua dezbateri electorale televizate ca, daca va ajunge presedinte, o va trimite la inchisoare pe rivala sa, democrata Hillary Clinton, comenteaza DPA.

Hillary Clinton si Donald Trump s-au confruntat in a doua dezbatere din campania electorala pentru alegerile prezidentiale din SUA

Candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit duminica seara la Universitatea Washington din St. Louis din statul Missouri pentru a doua dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, transmisa in direct la marile posturi de televiziune, transmite Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,326 seconds )