Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri SUA 2016. Donald Trump isi anuleaza participarea la un miting electoral, dupa scandalul generat de comentariile vulgare la adresa femeilor

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Donald Trump isi anuleaza participarea la un miting electoral, dupa scandalul generat de comentariile vulgare la adresa femeilor

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, criticat pentru comentariile sale vulgare la adresa femeilor, inregistrate in 2005 si publicate vineri, a anuntat ca Mike Pence, candidatul sau la vicepresedintie, il va reprezenta sambata la un eveniment de campanie din Wisconsin, relateaza Associated Press. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Donald Trump face un pas inapoi in privinta lui Vladimir Putin

Candidatul republicanilor la sefia Casei Albe, Donald Trump, a respins acuzatiile potrivit carora ar avea numai cuvinte de lauda la adresa presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, acuzatii lansate de democratul Tim Kaine in cadrul dezbaterii potentialilor vicepresedinti ai Statelor Unite.

Donald Trump isi cere scuze dupa ce a afirmat ca a pipait femei care ii permiteau acest lucru pentru ca este celebru. Doi senatori republicani au cerut retragerea lui Trump din cursa prezidentiala

Donald Trump si-a cerut public scuze dupa aparitia unei inregistrari din anul 2005 in care actualul candidat republican la presedintia Statelor Unite afirma ca a pipait multe femei fara sa le ceara acordul deoarece, fiind celebru, acestea i-au permis, si a povestit inclusiv despre o relatie cu o femeie casatorita. Am spus si am facut lucruri pe care le regret, a afirmat Donald Trump, potrivit Fox News. Afirmatiile lui Trump au provocat un scandal in SUA, iar doi senatori republicani i-au cerut retragerea din cursa prezidentiala.

Alegeri SUA 2016. Inexactitati si omisiuni formulate in dezbaterea candidatilor la functia de vicepresedinte

Candidatii republican si democrat la vicepresedintia SUA s-au infruntat marti seara in singura lor dezbatere dinainte de alegeri, un eveniment in cursul caruia cei doi politicieni s-au contrazis si intrerupt de nenumarate ori si in care prezentarea incompleta a situatiei a fost cuvantul de ordine, relateaza Associated Press, care trece in revista principalele omisiuni si chiar greseli din declaratii.

Alegeri SUA 2016. Obama a votat anticipat la Chicago

Presedintele american Barack Obama a votat vineri anticipat pentru alegerile prezidentiale, in timpul unei vizite in orasul sau natal, Chicago, relateaza Reuters.

Premiera in SUA: Dezbaterea dintre Donald Trump si Hillary Clinton va fi difuzata in peste 200 de sali de cinema

Cea de-a doua dezbatere televizata dintre candidatii in cursa pentru presedintia SUA, republicanul Donald Trump si democrata Hillary Clinton, urmeaza sa fie difuzata in peste 200 de sali de cinema di.

Donald Trump le cere bolnavilor de cancer in stadiu terminal sa reziste pana la alegeri ca sa il voteze!

Donald Trump le-a cerut bolnavilor de cancer in stadiu terminal sa reziste pana in ziua alegerilor si sa il voteze, intr-un discurs sustinut la Nevada, scrie newsweek. com. Nu.

VIDEO. Un nou scandal monstru marca Donald Trump: Candidatul la presedintia SUA a fost nevoit sa-si ceara scuze pentru remarcile vulgare despre femei facute cu ani in urma, dar care au fost publicate acum de presa americana

Candidatul republican la presedintia SUA Donald Trump si-a cerut scuze vineri, dupa publicarea unei inregistrari video din 2005 in care un microfon deschis din greseala l-a surprins facand comentarii obscene. inregistrarea este inclusa intr-un articol din Washington Post, citat de Reuters si preluat de Agerpres.

Democratul Tim Kaine il ataca dur pe Donald Trump in dezbaterea televizata cu republicanul Mike Pence

Democratul Tim Kaine, cel care ar deveni vicepresedinte al SUA daca Hillary Clinton va ajunge la Casa Alba, l-a atacat dur, intr-o dezbatere televizata, pe candidatul republican la Presedintie, Donald Trump. Kaine a sugerat ca Trump ar fi nebun.

Robert De Niro: I-as da un pumn in fata lui Donald Trump. Este un dezastru national, o rusine pentru aceasta tara (VIDEO)

Robert De Niro a facut o declaratie extrem de dura la adresa lui Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA. in timp de filma un testimonial, ca parte a unei campanii menite sa-i co.

Donald Trump: Zero sanse sa abandonez cursa pentru Casa Alba

Sunt zero sanse sa abandonez campania prezidentiala, a declarat sambata Donald Trump, aflat sub un tir de critici venite chiar si din partea colegilor de partidm dupa ce a afirmat ca a pipait multe femei fara sa le ceara acordul deoarece, fiind celebru, acestea i-au permis, transmite AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )