Libnet.ro
UNICEF

05:00

Aleksandr Lukasenko a propus renumararea voturilor

Adevărul Adevărul,
Aleksandr Lukasenko a propus renumararea voturilor

Liderul de la Minsk, Aleksandr Lukasenko, sustine ca a propus opozitiei sa fie initiat procesul de renumarare a voturilor din alegerile prezidentiale din Belarus, in urma carora Lukasenko a fost reales in functie cu 80% din voturi. continuă pe Adevărul

Greve la nivel national in Belarus si studio gol la televiziunea de stat. La cel mai greu moment din ultimul sfert de secol, Aleksandr Lukasenko a fost protagonistul unor imagini asemanatoare cu cele de la Bucuresti, din decembrie `89

Aleksandr Lukasenko se regaseste in cel mai greu moment din cei circa 26 de ani petrecuti la putere. Desi autoritatile l-au anuntat drept castigatorul en-fafare al alegerilor prezidentiale din 9 august, o pa.

NATO respinge acuzatiile lui Aleksandr Lukasenko despre mobilizarea de forte la granita cu Belarus

NATO respinge acuzatiile presedintelui Aleksandr Lukasenko cu privire la o asa-zisa mobilizare de forte militare la granita cu Belarus. Alianta Nord-Atlantica a anuntat ca urmareste cu atentie situatia din Belarus.

Rusia ofera sprijin militar presedintelui belarus Aleksandr Lukasenko

Presedintele rus Vladimir Putin i-a spus duminica liderului belarus Aleksandr Lukasenko, in cadrul unei convorbiri telefonice, ca Moscova este gata sa asigure sprijin in conformitate cu pactul militar colectiv din care ambele tari fac parte, daca va fi necesar - relateaza Reuters, conform g4media.

Ce cadouri obisnuieste Igor Dodon sa-i ofere lui Aleksandr Lukasenko

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a dezvaluit ce cadouri obisnuieste sa-i faca Igor Dodon de ziua sa de nastere. Potrivit liderului de la Minsk, presedintele moldovean ii ofera de fiecare data o singura sticla de coniac pentru ca stie ca eu nu sunt consumator de alcool.

Mii de manifestanti s-au adunat din nou la Minsk, pentru a protesta impotriva realegerii presedintelui Aleksandr Lukasenko

Mii de manifestanti s-au adunat din nou in capitala belarusa, sambata, pentru a protesta impotriva realegerii presedintelui Aleksandr Lukasenko, a transmis AFP, conform G4media.

A sasea zi de proteste in Belarus. Aleksandr Lukasenko da vina pe forte straine: Nu mai luati cu asalt strazile. Trebuie sa intelegeti ca sunteti folositi precum carnea de tun

Aleksandr Lukasenko a indemnat populatia sa nu participe la protestele anti-regim ca sa nu devina carne de tun pentru ceea ce el a descris ca fiind revolutionari sprijiniti din strainatate. Mesajul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )