Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alerta pe aeroportul din Koln. Motivul pentru care toate zborurile au fost anulate

B1 B1,
Alerta pe aeroportul din Koln. Motivul pentru care toate zborurile au fost anulate

Personalul de securitate din aeroportul Koln-Bonn a fost in alerta luni dimineata, dupa ce o persoana a patruns intr-o zona restrictionata fara a trece prin controalele de securitate, arata. continuă pe B1

Alerta pe aeroportul din Koln. Toate zborurile au fost suspendate (VIDEO)

Alerta pe aeroportul din Koln. Toate zborurile au fost suspendate, dupa ce o persoana a intrat intr-o zona restrictionata fara a trece prin controalele de securitate, informeaza B1 TV. Cinci zboruri.

Bresa de securitate pe aeroportul din Koln. Toate cursele au fost suspendate

Toate cursele de pe aeroportul Koln-Bonn au fost suspendate luni dimineata, din cauza unei alerte de securitate.

Zegrean, suparat pe Tarom: Am asteptat 3-4 ore in Aeroportul din Cluj-Napoca

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, se declara revoltat de modul in care compania Tarom alege sa se comporta cu clientii sai. Afirmatia acestuia vine in contextul in care.

Motivul pentru care femeile simt mai mult decat barbatii stresul la serviciu si de ce ii innebuneste pe angajati sloganul clientul nostru, stapanul nostru

Ceea ce pentru o persoana poate fi stresant la locul de munca pentru alta nu constituie neaparat un factor de stres. Acest lucru arata ca intelegerea stresului este o chestiune subiectiva. Totusi, exista domenii de activitate si meserii in care stresul ocupational este mai frecvent decat in altele. Diferenta este vizibila si pe categorii de sex.

Cinci motive pentru care trebuie sa folosesti ulei din seminte de canepa pentru piele

In unele tari, canepa a fost ilegala, destul de mult timp, pentru ca era asociata cu marihuana, dar in ultima vreme uleiul din seminte de canepa este tot mai utilizat de cosmeticieni pentru ca are niste calitati deosebite, scrie Terra Femina.

Expert contabil din Bucuresti, retinut pentru dare de mita

Un expert contabil din Bucuresti a fost retinut pentru 24 de ore pentru dare de mita, el urmand sa fie prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Administratorul firmei la care era angajat contabilul este sub control judiciar pentru aceeasi infractiune.

28 de restaurante si fast-food-uri din Bucuresti, amendate pentru nereguli grave: alimente expirate sau fara acte de provenienta

28 de restaurante si fast-food-uri din Bucuresti au fost amendate de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului pentru nereguli grave, iar 3 dintre ele obligate sa isi opreasca temporar activitatea, pana la remedierea problemelor, anunta Digi 24. Inspectorii ANPC au descoperit la cele 28 de restaurante si fast-food-uri alimente expirate sau fara documente de proveninta, frigidere insalubre, mancare recongelata sau oua pastrate la temperatura camerei. Vezi in articol lista completa cu cele 28 de restaurante.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )