Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta din cauza incendiilor de la Cernobil. Situatia va fi monitorizata de CNCAN

Antena3 Antena3,
Alerta din cauza incendiilor de la Cernobil. Situatia va fi monitorizata de CNCAN

Este alerta in Romania din cauza fumului degajat de incendiile de vegetatie de langa Cernobil. Focul se apropie de fosta centrala nucleara iar Ministrul Mediului spune ca situatia este atent monitorizata. continuă pe Antena3

IATA: Veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde de dolari din cauza coronavirusului

Companiile aeriene din intreaga lume vor pierde in acest an venituri cumulate de 314 miliarde de dolari din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celei mai recente estimari a Asociatiei Internationale de Transportat Aerian IATA), care si-a revizuit marti prognozele anterioare in care se vorbea de o diminuare a veniturilor cu 252 miliarde de dolari, transmite Reuters.

IATA: veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde de dolari din cauza coronavirusului

Companiile aeriene din intreaga lume vor pierde in acest an venituri cumulate de 314 miliarde de dolari din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celei mai recente estimari a Asociatiei Internationale de Transportat Aerian IATA), care si-a revizuit.

Medic: 20-25 de persoane mor zilnic in Romania din cauza pneumoniei, conform statisticilor

000 de romani mor anual din cauza pneumoniei, ceea ce inseamna o medie de 20-25 de persoane zilnic, afirma Sorin Alexandru, medic la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Craiova. Medicul Sorin Alexandru atrage astfel atentia ca exista afectiuni in cazul carora nu exista tratament care sa duca la vindecare.

Cel putin sase oameni au murit din cauza tornadelor care au lovit trei state americane

Cel putin sase oameni au murit din cauza tornadelor care au lovit in weekend statele americane Louis.

UPDATE Alte opt decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilantul a ajuns la 314

Alte opt decese din cauza coronavirusului au fost confirmate duminica seara in Romania. Bilantul a ajuns la 314. in cursul diminetii au fost raportate alte 15 decese.

Marea Britanie: Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut de 10.000

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut duminica de 10. 000 in Marea Britanie, dupa raportarea a 737 de morti in ultimele 24 de ore, a anuntat Ministerul Sanatatii.

Romanul care intreba pe Facebook daca a vazut cineva un mort de coronavirus a murit din cauza virusului

Un sofer roman de TIR in varsta de 47 de ani intreba in urma cu o luna pe Facebook daca stie cineva o persoana care a murit din cauza noului coronavirus.

LIVEVIDEO de la Vatican Pastele catolic: slujba de inviere cu bisericile inchise Modificari in ceremonia de la Vatican, din cauza crizei coronavirusului

Peste doua miliarde de credinciosi catolici si protestanti din intreaga lume sarbatoresc duminica Pastele, anul acesta ceremoniile avand loc in contextul restrictiilor impuse din cauza epidemiei de coronavirus.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 290. Ultima trei victime sunt din Suceava

Bilantul mortilor din cauza coronavirus in Romania a ajuns la 290. Ultima victima este un barbat de 47 de ani, din Suceava.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 290. Ultimele trei victime sunt din Suceava

Bilantul mortilor din cauza coronavirus in Romania a ajuns la 290. Ultima victima este un barbat de 47 de ani, din Suceava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )