Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marea Britanie: Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut de 10.000

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut de 10.000

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut duminica de 10. 000 in Marea Britanie, dupa raportarea a 737 de morti in ultimele 24 de ore, a anuntat Ministerul Sanatatii. continuă pe Hotnews

Numarul deceselor din cauza Covid-19 urca la 229

Alte doua persoane au fost confirmate ca decedate din cauza infectarii cu Covid-19, o femeie de 48 de ani din Vrancea suferind de obezitate gradul II si o alta de 64 de ani din Capitala suferind de boli cardiovasculare si renale. Numarul total al deceselor urca astfel la 229 persoane.

Coronavirus Italia: Numarul deceselor, din nou in crestere. Bilantul se apropie de 20.000 de morti

Dupa o usoara scadere, numarul deceselor raportate in Italia din cauza coronavirusului revine pe crestere. Sambata, autoritatile au anuntat 619 morti, cu 49 mai multi decat la raportarea precedenta, noteaza La Stampa.

UPDATE Alte opt decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilantul a ajuns la 314

Alte opt decese din cauza coronavirusului au fost confirmate duminica seara in Romania. Bilantul a ajuns la 314. in cursul diminetii au fost raportate alte 15 decese.

Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Statele Unite au depasit sambata Italia, devenind tara cu cele mai multe decese inregistrate din cauza coronavirusului, raportand peste 20. 000 de decese, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 290. Ultima trei victime sunt din Suceava

Bilantul mortilor din cauza coronavirus in Romania a ajuns la 290. Ultima victima este un barbat de 47 de ani, din Suceava.

Numarul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 290. Ultimele trei victime sunt din Suceava

Bilantul mortilor din cauza coronavirus in Romania a ajuns la 290. Ultima victima este un barbat de 47 de ani, din Suceava.

Numarul deceselor din SUA a trecut de 20.000. Restrictiile nu vor putea fi ridicate la 1 mai

Statele Unite au inregistrat 20. 071 de decese din cauza Covid-19, tot aici fiind inregistrat si cel mai mare numar de contaminari 519. 453), potrivit universitatii Johns Hopkins.

CORONAVIRUS |Numarul deceselor din Spania, in scadere: 510 persoane in 24 de ore, cea mai mica cifra semnalata din 24 martie

Potrivit noilor date transmise de Spania, 510 persoane infectate cucoronavirussi-au pierdut viata in ultimele 24 de ore, numar in scadere fata de cele 605 de cazuri raportate vineri. Astfel, se.

Irlanda a suplimentat lichiditatile destinate firmelor cu activitati blocate din cauza coronavirusului la 1 miliard de euro

Irlanda a suplimentat lichiditatile puse la dispozitia firmelor ale caror activitati au fost blocate din cauza pandemiei de coronavirus la 1 miliard de euro, iar guvernul a promis miercuri ca vor urma si alte masuri, transmite Reuters.

Sefa Comisiei Europene: Persoanele in varsta ar putea fi nevoite sa stea in izolare tot anul din cauza coronavirusului Speram sa avem vaccinul pana la sfarsitul lui 2020

Persoanele in varsta ar putea sa fie nevoite sa stea in izolare pana la finalul anului pentru a se proteja de coronavirus, a declarat presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, citata de Guardian. Ea a mai afirmat ca spera ca laboratoarele europene sa dezvolte un vaccin spre sfarsitul anului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )