Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alerta pe Dunare! Doua mine au fost descoperite plutind pe Bratul Chilia. Fortele Navale si cele de frontiera intervin (FOTO si VIDEO)

B1 B1,
Alerta pe Dunare! Doua mine au fost descoperite plutind pe Bratul Chilia. Fortele Navale si cele de frontiera intervin (FOTO si VIDEO)

Doua corpuri metalice de marimi considerabile au fost descoperite plutind pe Dunare, la Tulcea, respective pe malul ucrainean, surse autorizate confirmand ca este vorba despre mine navale. La fata locului au. continuă pe B1

Alerta pe Dunare! Doua mine au fost descoperite plutind pe Bratul Chilia. Fortele Navale si cele de frontiera intervin (FOTO)

Doua corpuri metalice de marimi considerabile au fost descoperite plutind pe Dunare, la Tulcea, respective pe malul ucrainean, surse autorizate confirmand ca este vorba despre mine navale. La fata locului au.

Minele de razboi descoperite pe Bratul Chilia al Dunarii au fost neutralizate de specialistii romani si ucraineni

Cele doua mine de razboi descoperite pe Bratul Chilia al Dunarii sunt din perioada celui De-al Doilea Razboi Mondial si au fost neutralizate astazi, de specialistii romani, respectiv de cei ucraineni, precizeaza News. ro.

Alerta in Delta Dunarii. Doua mine din Al Doilea Razboi Mondial plutesc pe Bratul Chilia

Autoritatile din Tulcea impreuna cu cele din Ucraina monitorizeaza doua mine din Al Doilea Razboi Mondial care plutesc in apele Deltei Dunarii. Una dintre mine s-a fixat pe partea ucraineana, cealalta.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )