Libnet.ro
UNICEF

19:16

Alerta meteo. Cod portocaliu de viscol in judetul Vaslui. Politistii recomanda evitarea deplasarilor in afara localitatii

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo. Cod portocaliu de viscol in judetul Vaslui. Politistii recomanda evitarea deplasarilor in afara localitatii

Conform mesajelor de avertizare cu cod galben si cod portocaliu emise de Administratia Nationala de Meteorologie, incepand din aceasta seara se vor semnala ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii si polei in judetul Vaslui, alaturi de alte judete din sud-estul tarii. Politistii recomanda soferilor sa evite deplasarile in afara localitatilor. continuă pe Adevărul

Alerta meteo. Cod galben de viscol timp de 24 de ore, urmat de temperaturi polare

Ninsorile viscolite lovesc Baraganul din nou. incepand de duminica, ora 20. 00 si pana luni seara, vremea rea pune stapanire si pe judetul Calarasi. Meteorologii sunt in alerta si au emis cod galben de ninsori.

Vasluiul, sub cod portocaliu de viscol. Politistii recomanda evitarea deplasarilor in afara localitatii

Conform mesajelor de avertizare cu cod galben si cod portocaliu emise de Administratia Nationala de Meteorologie, incepand din aceasta seara se vor semnala ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii si polei in judetul Vaslui, alaturi de alte judete din sud-estul tarii. Politistii recomanda soferilor sa evite deplasarile in afara localitatilor.

24 de ore de cod portocaliu de viscol si ninsoare. Judetul Galati este si el vizat

Incepand din aceasta seara, de la ora 20. 00 si pana luni seara la ora 20. 00, judetul Galati se afla sub avertizare meteo de cod portocaliu de ninsoare si viscol.

Cod portocaliu de ninsori, viscol si polei in 10 judete din sud-estul tarii, de duminica noaptea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei, valabila pentru judetele Buzau, Vrancea, Braila, Ialomita, Galati, Vaslui, Bacau, precum si in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita si Prahova, incepand de duminica noaptea. ANM informeaza ca este posibil sa emita cod rosu de viscol pentru judete din sudul tarii. Populatia din aceste zone este sfatuita de autoritati sa evite sa circule in noaptea care urmeaza .

Cod portocaliu de ninsori, viscol si polei in 10 judete din estul tarii, de duminica noaptea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei, valabila pentru judetele Buzau, Vrancea, Braila, Ialomita, Galati, Vaslui, Bacau, precum si in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita si Prahova, incepand de duminica noaptea.

Cod portocaliu de ninsori si viscol in 10 judete, pana luni seara (FOTO)

Meteorologii au emis, duminica dimineata, o avertizare cod portocaliu de ninsori, viscol si polei, ce vizeaza 10 judete, potrivit Administratiei Nationale de Meoteorologie ANM). Avertizarea intra in vigpare dum.

Estul tarii, sub cod portocaliu de ninsori, viscol si polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod portocaliu de ninsori, viscol si polei pentru mai multe judete din estul tarii. Atentionarea meteorologica intra in vigoare duminica seara si este valabila pana luni, la ora 20.

Cod portocaliu de ninsoare in 10 judete. Cod galben in 25

Meteorologii au instituit cod portocaliu de ninsori si viscol in 10 judete din estul si sudul tarii, in timp ce alte 25 de judete vor fi sub cod galben, de duminica seara pana luni seara.

Cod portocaliu de ninsoare in 10 judete din estul si sudul tarii, cod galben in 25

Meteorologii au instituit cod portocaliu de ninsori si viscol in 10 judete din estul si sudul tarii, in timp ce alte 25 de judete vor fi sub cod galben, de duminica seara pana luni seara.

Cod Portocaliu de ninsori in Ialomita.250 de politisti vor fi la datorie pentru a asigura masurile de siguranta publica

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica 28 decembrie 2014 o avertizare Cod Portocaliu de vreme rea pentru 10 judete din tara, inclusiv Ialomita. Fenomenele vizate sunt ninsori abundente, viscol si vant de peste 70 de kilometri la ora. Autoritatile sunt pregatite pentru a tine piept naturii dezlantuite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )