Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA METEO: Vine GERUL BOBOTEZEI! Se anunta ninsori abundente, iar temperaturile vor scadea puternic

B1 B1,
ALERTA METEO: Vine GERUL BOBOTEZEI! Se anunta ninsori abundente, iar temperaturile vor scadea puternic

Gerul Bobotezei ne incolteste in aceste zile. in weekend, vremea se raceste in toate regiunile si duminica va ninge peste tot in tara, anunta stirileprotv. ro. Sursa citata mai scrie ca, pe litoral,. continuă pe B1

Vine gerul Bobotezei. Un val de aer polar aduce temperaturi de -16 grade, in Romania

Vine gerul Bobotezei. Un val de aer polar aduce temperaturi de -16 grade, in Romania. Citeste mai mult pespynews. ro .

ALERTA METEO! Vine VORTEXUL de AER POLAR! Zonele unde va lovi!

Anul incepe cu o alerta ingrijoratoare. Un val de aer polar cuprinde Romania, odata cu centrul, estul Europei si Balcanii. Temperaturile prognozate la noi vor atinge valoarea de 14 grade noaptea, iar fulgii de.

Prognoza meteo: Cand loveste gerul Bobotezei. Cat de frig se anunta, unde fac ninsorile ravagii si de cand se incalzeste

Gerul incepe sa puna stapanire pe majoritatea regiunilor in urmatoarele zile, temperaturile urmand sa fie mai scazute in timpul noptilo. Noul anu aduce precipitatii mixte si slabe cantitativ, mai ales dupa 1 ianuarie, reiese din estimarile publicate luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 31 decembrie 2018 - 13 ianuarie 2019.

ALERTA METEO: Vremea se schimba radical. Va fi PRAPAD in Romania

Temperaturile se vor schimba radical in perioada urmatoare. Un val de aer rece vine peste Europa si va afecta si Romania. Astfel, e posibil ca gerul Bobotezei sa nu mai fie o gluma, ca anul trecut. Pana la.

Vine URGIA! Meteorologii anunta NINSORI SI VISCOL. Cum va fi vremea in urmatoarea saptamana (FOTO)

Meteorologii anunta o racire severa a vremii. ANM a emis prognoza pentru prima saptamana a anului 2019. Banat - Daca in primele din an au avut parte de temperaturi maxime intre 3 si 5 grade, oamenii din.

Atentionare MAE: Grecia va fi lovita de ninsori abundente. in Marea Egee, vant de 88 de kilometri pe ora si valuri de 10 metri. Unde sunt restrictii de circulatie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Serviciul de Meteorologie local a prognozat ninsori in Macedonia, Ioannina, Trikala, Larisa, Salonic si nordul Atenei, pentru intervalul 4 - 5 ianuarie 2019.

ALERTA METEO! VORTEXUL de AER POLAR se instaleaza in Romania! Zonele unde va lovi!

Vremea incepe sa se raceasca joi in jumatatea nordica, iar cauza e instalarea unui val de aer polar. Prognoza meteo anunta accentuarea gerului si in zilele urmatoare. Joi, vremea va deveni usor mai rece.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )