Libnet.ro
UNICEF

16:45

De ce a ales Raed Arafat sa ramana in Romania? Nimeni nu se astepta la un astfel de raspuns

Antena3 Antena3,
De ce a ales Raed Arafat sa ramana in Romania? Nimeni nu se astepta la un astfel de raspuns

Raed Arafat a venit in Romania in 1981 ca sa studieze Medicina si nu a mai plecat niciodata. Motivul?. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Exista inca risc, exista clar o miscare a cazurilor care inca nu e sub control

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca inca nu suntem intr-o stare de normalitate si ca inca exista riscul infectiilor cu coronavirus, mai ales ca numarul cazurilor noi alterneaza de la o zi la alta. Arafat mai afirma ca nu se poate restrange starea de alerta doar pentru anumite judete, atata timp cat exista libera circulatie, astfel ca abordarea generala este cea corecta.

Raed Arafat, avertisment infricosator: Absenta starii de alerta e foarte periculoasa. Daca situatia era sub control, poate am fi stat linistiti

In urma anuntului facut de presedintele Klaus Iohannis cu privire la prelungirea starii de alerta, Raed Arafat a vorbit in cursul serii de marti despre aceasta situatie, incercand sa clarifice cetatenii la ce s-ar putea astepta incepand cu 15 iunie. Starea de alerta va continua? in cursul zilei de ieri, Klaus Iohannis a anuntat cateva .

Esec total pentru Raed Arafat. Ce s-a intamplat la discutia cu PSD, USR si Pro Romania

Dupa anuntul Presedintelui Iohannis de a mentine si prelungi starea de alerta, opozitia parlamentara a anuntat ca nu va vota acest amendament, in lipsa argumentelor stiintifice si nu numai. in acst contex, conform unor surse, Sescretarul de Stat, Raed Arafat a chemat la sedinta liderii partidelor din opozitie pentru a-i convinge sa voteze mentinerea starii .

CORONAVIRUS |Surse: Raed Arafat nu a reusit sa convinga PSD, Pro Romania si USR sa voteze prelungirea starii de alerta. Ce au propus social-democratii

Raed Arafat a incercat sa-i convinga pe liderii PSD, USR si Pro Romania sa voteze prelungirea starii de alerta, prin Hotarare de Guvern, cu cel putin 15 zile, data fiind epidemia de coronavirus care inca e .

Raed Arafat: Situatia infectiilor cu SARS-CoV-2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat

In ultimele zile, situatia infectiilor cu SARS-CoV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-a deteriorat, afirma Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Coronavirus in Romania: Numarul de cazuri a ajuns la 21. 679, dupa cel mai mare bilant zilnic de dupa 9 mai Au fost raportate 14 noi decese.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre slujbele religioase: Sa ajungem la slujbe in interior, cu anumite masuri, poate la urmatoarea faza de relaxare

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit despre masurile care ar urma sa fie implementate din 15 iunie in Romania, in contextul pandemiei de coronavirus. in ceea ce.

Planul B pus la cale de Raed Arafat. Ce se intampla daca nu se prelungeste starea de alerta

In urma declaratiilor opozitiei ca nu va vota in Parlamentul Romaniei decizia guvernului de a prelungii starea de alerta, Secretarul de Stat, Raed Arafat, a declarat ca exista in discutii un plan b pentru a reusii sa tina sub control o eventuala noua pandemie COVID-19. Planul B pus la cale de Raed Arafat Pe fondul .

Raed Arafat il contrazice pe Klaus Iohannis. Cine a luat decizia de a se redeschide gradinitele

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat, dupa sedinta de la Cotroceni, ca subiectul deschiderii gradinitelor si creselor private nu a fost abordat in prezenta sa. Mai mult, secretarul de stat in MAI acuza ca nici macar ministrul Educatiei nu a participat la discutii. Vezi declaratia lui Iohannis in acest sens si replica medicului Arafat. Anuntul .

RAED ARAFAT: Interesul pentru masurile de protectie a scazut din mai multe motive, nu neaparat din cauza masurilor de relaxare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, sustine ca trendul crescator al numarului de imbolnaviri cu COVID-19 constatat in ultimele zile se poate pastra, daca oamenii nu vor respecta masuri precum purtarea mastii de protectie, distantare fizica si igiena.

RAED ARAFAT: Situatia infectiilor cu SARS-COV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-au deteriorat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, azi, ca situatia infectiilor cu SARS-COV2 si, in mod deosebit, numarul cazurilor active s-au deteriorat in ultimele zile, ca efect al masurilor de relaxare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )