Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alexander Adamescu, fiul afaceristului Dan Adamescu, arestat preventiv in lipsa. Decizia instantei este definitiva

Adevărul Adevărul,
Alexander Adamescu, fiul afaceristului Dan Adamescu, arestat preventiv in lipsa. Decizia instantei este definitiva

Curtea Suprema a decis joi arestarea preventiva in lispa a lui Alexander Adamescu, fiului omului de afaceri Dan Adamescu, in dosarul in careeste acuzat ca, impreuna cu tatal sau, a dat mita 15. 000 de euro si 23. 000 de lei judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, de la Tribunalul Bucuresti, pentru solutii favorabile in dosare de insolventa. continuă pe Adevărul

Alexander Adamescu: Dan Adamescu este nevinovat. Ma tem pentru viata tatalui meu si a mea

Alexander Adamescu afirma ca procesul este o imensa eroare judiciara programata. Aduce in favoarea afirmatiei faptul ca inclusiv 19 parlamentari europeni si-au exprimat public indignarea si ingrijorarea fata de acest proces pe care l-au etichetat inechitabil. In plus show-ul mediatic de astazi nu face decat sa confirme actiunea de linsaj public la care suntem fost supusi eu si tatal meu.

Detinatorul armelor letale sustrase din Italia, arestat preventiv la Galati pentru 30 de zile

Barbatul la domiciliul caruia au fost descoperite doua arme letale si una neletala in urma a doua perchezitii efectuate in Galati, la persoane banuite ca detin bunuri provenite in mod ilegal, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, se arata intr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES, de Inspectoratul de Politie al Judetului Galati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )