Libnet.ro
UNICEF

13:30

Alexander Adamescu: Dan Adamescu este nevinovat. Ma tem pentru viata tatalui meu si a mea

România Liberă România Liberă,
Alexander Adamescu: Dan Adamescu este nevinovat. Ma tem pentru viata tatalui meu si a mea

Alexander Adamescu afirma ca procesul este o imensa eroare judiciara programata. Aduce in favoarea afirmatiei faptul ca inclusiv 19 parlamentari europeni si-au exprimat public indignarea si ingrijorarea fata de acest proces pe care l-au etichetat inechitabil. In plus show-ul mediatic de astazi nu face decat sa confirme actiunea de linsaj public la care suntem fost supusi eu si tatal meu. continuă pe România Liberă

Alexander Adamescu, fiul afaceristului Dan Adamescu, arestat preventiv in lipsa. Decizia instantei este definitiva

Curtea Suprema a decis joi arestarea preventiva in lispa a lui Alexander Adamescu, fiului omului de afaceri Dan Adamescu, in dosarul in careeste acuzat ca, impreuna cu tatal sau, a dat mita 15. 000 de euro si 23. 000 de lei judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa, de la Tribunalul Bucuresti, pentru solutii favorabile in dosare de insolventa.

Zegrean: Actuala Constitutie este foarte moderna, pentru ca a permis aderarea Romaniei la NATO si UE

Actuala Constitutie este foarte moderna, pentru ca a permis aderarea Romaniei la NATO si UE, a declarat, vineri, la Suceava, presedintele Curtii Constitutionale CCR), Augustin Zegrean, care a contribuit la redactarea Constitutiei din 1991, revizuita in 2003, scrie Agerpres.

Gabriela Firea, atacata de Nicusor Dan. Este un fals, ati venit pentru a dezinforma

Florin Stavra, unul dintre sustinatorii lui Nicusor Dan, a ridicat problema taxiurilor din Bucuresti, spunand ca de rezolvarea problemei pirateriei depinde rezolvarea problemelor legate de.

Jocurile Olimpice: Maria Sharapova a fost integrata in selectionata olimpica rusa de tenis, desi este suspendata provizoriu pentru dopaj

Maria Sharapova a fost inclusa in echipa rusa care va participa la probele de tenis la Jocurile Olimpice, desi aceasta este in mijlocul unui scandal de dopaj si este suspendata provizoriu de cand.

DNA: Calin Popescu Tariceanu este urmarit penal pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului in dosarul Ferma Baneasa

Procurorii de la Serviciul teritorial Brasov al Directiei Nationale Anticoruptie au dispus inceperea urmaririi penale fata de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru marturie mincinoasa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )