Libnet.ro
UNICEF

12:46

Alexandra Dulgheru se opreste in primul tur la Miami Open

Online Sport Online Sport,
Alexandra Dulgheru se opreste in primul tur la Miami Open

Final de drum pentru Alexandra Dulgheru la Miami Open, turneul WTA Premier Mandatory unde a obtinut prezenta pe tabloul principal in urma meciurilor de calificare. continuă pe Online Sport

LIVE Miami Open: Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru in primul tur. Simona Halep isi afla prima adversara

Urmariti miercuri live text pe onlinesport. ro meciurile jucatoarelor din Romania la Miami, turneul WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

LIVE Miami Open: Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru in primul tur (17:00). Simona Halep isi afla prima adversara

Urmariti miercuri live text pe onlinesport. ro meciurile jucatoarelor din Romania la Miami, turneul WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

Dulgheru si Cirstea eliminate in primul tur la Miami Open

Ati urmarit miercuri live text pe onlinesport. ro meciurile jucatoarelor din Romania la Miami, turneul WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

Alexandra Dulgheru, eliminata in primul tur la Miami Open

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, a fost eliminata, miercuri, in runda inaugurala la turneul de la Miami SUA), al doilea din acest an din categoria Premier Mandatory.

Miami 2015 Ziua 2: Cirstea si Dulgheru, in primul tur. Programul romanilor

Ziua a doua a turneului de la Miami le va aduce la fileu pe Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru, care vor evolua in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory.

Sorana Cirstea eliminata in primul tur la Miami Open

La doar al treilea sau meci in 2015, Sorana Cirstea a pierdut, miercuri, in turul inaugural la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory, dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

Ghinion romanesc! Mergea si Tecau vor fi adversari in primul tur la Miami

Ghinion teribil pentru cei doi tenismeni romani, care fac echipa in Cupa Davis, specialisti de dublu la tragerea la sorti de la Miami Open 2015.

Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal la Miami Open

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, pe tabloul principal al turneului WTA Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii totale in valoare de 5. 4 milioane de dolari.

Miami 2015: Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA si cap de serie numarul 2 in calificarile pentru turneul din categoria Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, a acces, marti, pe tabloul principal al competitiei, informeaza Mediafax.

Alexandra Dulgheru avanseaza in calificarile de la Miami

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul secund al calificarilor turneului WTA Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii totale in valoare de 5. 4 milioane de dolari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2201 seconds )