Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alexandru Cumpanasu, noi detalii din cazul Caracal: Parchetul General a inceput ancheta penala la INML

B1 B1,
Alexandru Cumpanasu, noi detalii din cazul Caracal: Parchetul General a inceput ancheta penala la INML

Alexandru Cumpanasu continua seria de acuzatii privnd felul in care decurge ancheta dupa tragedia de la Caracal. Cel care se prezinta drept unchiul Alexandrei Macesanu, a lansat, miercuri seara, un atac la. continuă pe B1

Noi detalii in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu. Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa a fost deschis

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa a fost deschis in cazul accidentului in care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii.

Secretul nespus din cazul Caracal. Adevarul despre fiul lui Gheorghe Dinca

Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dinca, ar fi fost implicat in urma cu mai multi ani intr-un caz de viol, iar cel care l-ar fi scapat de inchisoare pe tanar a fost chiar tatal sau, acuzat in prezent ca a.

Procurorul din cazul Caracal, Cristian Popescu, pus sub acuzare pentru abuz in serviciu. Urmeaza trei politisti

Procurorul Cristian Popescu, care a stat pana la ora 6 pentru a intra in casa lui Gheorghe Dinca, a fost pus sub acuzare, marti, de catre procurorii Sectiei de ancheta pentru abuz in serviciu in legatura cu interventia in cazul Alexandrei Macesanu. Si trei politisti urmeaza sa fie pusi sub acuzare.

Cazul CARACAL. Alexandru Cumpanasu, dupa intrevederea cu Procurorul General: A cerut reaudierea familiei Dinca si aducerea la politie a unor vecini care il cunosc pe criminal (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a declarat, marti, dupa intrevederea cu procurorul general, Bogdan Licu, caa cerut reaudierea familiei lui Gheorghe Dinca, de aceasta data din postura de.

Lovitura pentru Cumpanasu, pseudo-unchiul Alexandrei, victima Caracal. Ce se intampla cu organizatia lui

Lovitura peste lovitura. Cumpanasu, pseudo-unchiul Alexandrei, victima Caracal, probleme cu organizatia. Ce se intampla? Lovitura pentru Cumpanasu, pseudo-unchiul Alexandrei, victima Caracal Alexandru Cumpanasu este vocea familiei Macesanu. La scurt timp de la disparitia tinerei, jurnalistul a anuntat ca fata este nepoata sa. Recent s-a descoperit ca bunicul lui Cumpanasu este frate cu bunicul tatalui Alexandrei, .

Alexandru Cumpanasu, probleme grave de sanatate. Din platoul unei emisiuni, a ajuns direct la spital

Alexandru Cumpanasu are probleme de sanatate. Unchiul Alexandrei Macesanu, victima Caracal, a ajuns din platoul unei emisiuni direct la spital. Alexandru Cumpanasu, probleme grave de sanatate Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei CNMR), a fost invitat, luni seara, la emisiunea Punctul culminant realizata de Victor Ciutacu pe Romania TV. Finalul show-ului nu a .

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu, marturisiri cutremuratoare: Vorbesc cu disperare, Luiza nu e moarta

Procurorii care se ocupa de cazul Caracal ofera foarte rar detalii despre desfasurarea anchetei, iar atunci cand o fac nu aduc niciun element de noutate pe langa informatiile care sunt deja publicate in presa. Mama Luizei Melencu vrea sa afle ce se intampla cu fiica ei, despre care crede ca este inca in viata. Cazul .

CAZUL CARACAL. Fostul iubit al Luizei Melencu, in fata anchetatorilor. Cei doi se despartisera cu o zi inainte ca adolescenta sa dispara

Continua audierile in cazul Caracal. Anchetatorii l-au interogat, miercuri, pe fostul iubit al Luizei Melencu, tanarul de care adolescenta se despartise cu o zi inainte sa dispara. Alexandru se afla in Itali.

Cu ce se ocupa asociatia lui Alexandru Cumpanasu. A primit un milion de lei pentru aceste brosuri

Au trecut nu mai putin de sapte saptamani de cand tara este intr-o continua confuzie si frica. Din pacate, nimeni si nimic nu a putut arata o concluzie a celor petrecute, iar lucrurile par a fi mai in bezna decat erau inainte. Multe intrebari se indreapta spre Alexandru Cumpanasu. Cu ce se ocupa, de fapt, .

ONG-ul lui Alexandru Cumpanasu a primit un milion de lei pentru trei brosuri copiate din Google si Wikipedia

Alexandru Cumpanasu a primit, prin Asociatia pentru Implementarea Democratiei, al carei presedinte este, zeci de finantari de la institutiile statului.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )