Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alexandru Rafila: Numarul de cazuri de COVID-19 va creste inevitabil odata cu inceperea scolilor

B1 B1,
Alexandru Rafila: Numarul de cazuri de COVID-19 va creste inevitabil odata cu inceperea scolilor

MediculAlexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit, joi seara,in platoul Digi24 despre evolutia numarul de infectari cu COVID-19 in perioada urmatoare si mai ales in contextul. continuă pe B1

Alexandru Rafila, despre inceperea anului scolar: Va creste numarul de cazuri. Scolile trebuie sa aiba stocuri de masti de protectie

Reprezentantul Romaniei la OMS, profesorul Alexandru Rafila, a afirmat, joi, ca dupa deschiderea scolilor va creste numarul de cazuri, adaugand ca scolile ar trebui sa aiba stocuri de masti de protectie.

Alexandru Rafila, despre evolutia COVID-19: Mai exista patru coronavirusuri ingrijorarea mare a OMS este pentru lunile noiembrie-decembrie in ceea ce priveste cresterea numarului de cazuri

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, este de parere ca virulenta noului coronavirus ar putea scadea in timp, odata cu cresterea numarului de infectii, aratandu-se.

Alexandru Rafila, despre redeschiderea scolilor: Multe probleme pe care si le pun parintii nu sunt discutate decat marginal. Nu cred ca o sa fie un mare succes de la inceput, dar trebuie sa fim rabdatori

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, si-a exprimat, luni, convingerea ca numarul de infectari zilnice cu coronavirus va creste dupa inceperea noului an scolar. Acesta.

Urmeaza luni critice! Medicul Alexandru Rafila, anuntul care da fiori reci romanilor

Reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Romania, medicul Alexandru Rafila, a declarat ca ingrijorarea mare a OMS, pentru Europa, este pentru lunile noiembrie - decembrie in ceea ce priveste cresterea numarului de cazuri de Covid.

Alexandru Rafila arunca bomba. in ce conditii un profesor infectat cu COVID-19 nu poate transmite virusul la elevi

Apar informatii imbucuratoare la inceput de an scolar. Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, sustine faptul ca exista metode prin care virusul sa fie tinut la distanta, chiar daca cineva este infectat. Potrivit medicului, daca elevii si profesorii vor respecta regulile de protectie recomandate de autoritati, transmiterea virusului poate fi evitata. Care sunt cele mai .

Medicul Alexandru Rafila, despre modul in care vor vota persoanele infectate cu COVID-19: Mi se pare cel mai sigur

Alegerile parlamentare se apropie cu pasi repezi, astfel ca autoritatile au inceput sa gandeasca solutii pentru ca toata lumea sa aiba posibilitatea sa voteze, fara a-i fi ingradit acest drept. Una dintre problemele discutate de oficiali este cea a persoanelor infectate cu COVID-19, pentru care este necesar un regim special de votare. Alexandru Rafila, despre .

Medicul Alexandru Rafila considera ca scenariile de incepere a scolii sunt gresit aplicate

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, considera ca Romania n-a avut o strategie .

Alexandru Rafila, adevarul despre harta reinceperii scolii: Arata doar o parte a realitatii

In urma cu o zi, Ministerul Educatiei a publicat harta Romaniei unde sunt redate scenariile in care se incadreaza fiecare localitate in parte, cu privire la inceperea noului an scolar. in urma aparitiei acestui material, milioane de romani s-au aratat nedumeriti in ceea ce priveste situatia COVID-19 in Romania, avand in vedere ca mai multe .

Alexandru Rafila: Scoala trebuie sa inceapa. Stim de aceasta problema de cel putin trei luni, nu cred ca a fost o surpriza pentru nimeni. A fost destul timp sa organizam activitatea

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, luni, ca scoala trebuie sa inceapa, mai ales ca autoritatile au avut suficient timp la dispozitie sa se.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )