Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alexandru Tomescu va interpreta online imnul Romaniei de Ziua Nationala

România Liberă România Liberă,
Alexandru Tomescu va interpreta online imnul Romaniei de Ziua Nationala

Ziua Nationala a Romaniei va fi marcata de Institutul Cultural Roman printr-o serie de concerte, exp. continuă pe România Liberă

Alba: Evenimentele de Ziua Nationala vor fi transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

Toate concertele, recitalurile si expozitiile care vor fi organizate la Alba Iulia pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei de catre Centrul de Cultura Augustin Bena - Alba vor avea loc online, fara public,.

CNAIR anunta restrictii de circulatie de Sfantul Andrei si de Ziua Nationala a Romaniei

CNAIR a anuntat astazi ca se vor institui restrictii de circulatie pentru anumite vehicule rutiere in zilelede duminica 29 noiembrie - zi premergatoare zilei de sarbatoare legala, luni 30 noiembrie - Sfantul Apostol Andrei cel intai chemat Ocrotitorul Romaniei si marti 1 decembrie 2020 cand romanii isi sarbatoresc Ziua Nationala.

Gazoductul BRUA: Maghiarii vor sa faca un test de stres pe 2 decembrie. Transgaz: Sarbatorim impreuna Ziua Nationala a Romaniei

Compania ungara de transport al gazelor, FGSZ, a trimis Transgaz o scrisoare prin care anunta realizarea unui test de stres la conducta BRUA pe 2 decembrie, chiar a doua zi dupa Ziua Nationala a Romaniei.

Iohannis: Ceremonia de Ziua Nationala va fi una restransa la care sunt invitati ambasadori straini, medici si personal medical

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca in acest an, de Ziua Nationala a Romaniei, pe 1 Decembrie, ceremonia va fi una restransa, la care vor fi invitati ambasadori straini si personal medical, fara participarea publicului larg si fara parada militara.

Restrictii de circulatie pe 29 noiembrie, de Sfantul Andrei si de Ziua Nationala a Romaniei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta restrictii de trafic pe 29 si 30 noiembrie si 1 decembrie. Sunt vizatevehiculele de peste 7,5 tone,altele decat cele destinate.

Restrictii de circulatie de Sfantul Andrei si de Ziua Nationala a Romaniei

Circulatia vehiculelor de peste 7,5 tone va fi restrictionata in 29 si 30 noiembrie si 1 decembrie, a anuntat joi Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )