Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alexandru Visinescu NU va fi eliberat. Magistratii au respins cererea tortionarului

B1 B1,
Alexandru Visinescu NU va fi eliberat. Magistratii au respins cererea tortionarului

Tortionarul Alexandru Visinescu va ramana dupa gratii, a decis instanta care a respins cererea acestuia de a fi pus in liberate pe motive de sanatate. Instanta a decis ca cererea este nefondata. continuă pe B1

Curtea Suprema a respins cererea tortionarului Alexandru Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea formulata de contestatorul Alexandru Visinescu,fost comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, de intrerupere a executarii pedepsei de 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii.

Instanta suprema a respins definitiv cererea tortionarului Visinescu de ntrerupere a executarii pedepsei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv, ca nefondata, contestatia formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, impotriva deciziei prin care i-a fost respinsa cererea de intrerupere a executarii pedepsei, din motive medicale.

Omar Hayssam ramane in inchisoare. Tribunalul Dambovita a respins cererea de intrerupere a executarii pedepsei formulata de sirian

Tribunalul Dambovita a respins, marti, ca neintemeiata cererea formulata de Omar Hayssam de efectuare a unei noi expertize medico-legale si a amanat pentru 15 mai pronuntarea in cererea de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale. Sirianul ar fi vrut sa aiba parte de ingrijire stomatologica de specialitate, in afara penitenciarului.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )