Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alianta intre doua dintre cele mai bogate familii din lume: Nicky Hilton si James Rothschild se casatoresc la Londra

Adevărul Adevărul,
Alianta intre doua dintre cele mai bogate familii din lume: Nicky Hilton si James Rothschild se casatoresc la Londra

Nicky Hilton, una dintre mostenitoarele imperiului hotelier Hilton, si James Rothschild, membrul uneia dintre cele mai bogate familii britanice si mostenitorul unui imperiu bancar-financiar, se vor casatori vineri, la Palatul Kensington din Londra, anunta Daily Mail, citat de Mediafax. continuă pe Adevărul

Radu Banciu, despre construirea uneia dintre cele mai mari moschei din Europa, la Bucuresti: Este un pericol cat casa. E bine ca Traian Basescu a tras un semnal de alarma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre ideea construirii la Bucuresti a uneia dintre cele mai mari moschei din Europa, propunere dezaprobata de fostul presedinte Traian.

Klaus Iohannis participa la unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica clasica

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Festivalul de la Salzburg, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica clasica din lume, care va avea loc in perioada 18 iulie - 30 august.

GALERIE FOTO. Cum arata 10 dintre cele mai exotice insule din lume

Intre cele mai exotice insule din lume se numara cele grecesti, insulele Maldive, Sicilia, St Barths, Ibiza, Seychelles, Capri, Barbados, Mauritius si Malta.

GALERIE FOTO. GRECIA. Lefkada, una dintre cele mai FRUMOASE insule ale Eladei

Lefkada, poate chiar cea mai frumoasa insula a Greciei, face parte din grupa Insulelor Ionice si este situata in vestul Eladei.

Si, totusi, judetul Salaj exista. Manevra dubioasa a comunistilor de a scoate de pe harta unul dintre cele mai mari si mai populate judete din tara

In perioada interbelica, Salajul era mai mare, si ca teritoriu si ca populatie, decat Clujul invecinat si se situa din ambele puncte de vedere in primele 15 judete ale tarii dintr-un total de 71). Acum, Salajul a ajuns, ca numar de locuitori, penultimul din tara, iar ca suprafata, mai mici sunt doar Covasna, Giurgiu si Ilfov.

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de seriale piratate a fost inchis de autoritati

Mai multe site-uri au fost sechestrate de catre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Printre ele se afla si un cunoscut portal de filme - serialepenet. ro.

PIB-ul Greciei, depasit de averea celor mai bogate 10 persoane din aceasta tara

Averea cumulata a celor mai bogate zece persoane din Franta se ridica la 194,4 miliarde euro, o suma ce depaseste Produsul Intern Brut al Greciei din 2014, de 179,081 miliarde euro, conform topului publicat de .

Cele mai bune orchestre ale lumii vin la Festivalul Enescu

Primele cele mai bune patru orchestre ale lumii vor putea fi ascultate la Festivalul Enescu 2015, potrivit unui top realizat de prestigioasa publicatie britanica Gramophone, iar in total sapte orchestre care se regasesc in top 20 cele mai bune ale lumii se vor afla in acest an la Bucuresti pe scena Festivalului care se va desfasura intre 30 august si 20 septembrie.

Gravida Kim Kardashian. Cele mai frumoase aparitii!

Kim Kardashian este pentru a doua oara insarcinata, iar astazi va prezentam cele mai reusite aparitii vestimentare ale ei din ultime perioada, o selectie facuta de specialistii de la harpersbazaar. com.

Care sunt cele mai sigure locuri in avion. O statistica de luat in seama daca ai teama de zbor

O statistica realizata in urma evaluarii unor accidente aviatice petrecute in ultimii 35 de ani releva care dintre locurile dintr-un avion ofera cele mai mari rate de supravietuire. Statistica, realizata de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )