Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alibec vs Varela: eroul si raul meciului Astra-Steaua

Online Sport Online Sport,
Alibec vs Varela: eroul si raul meciului Astra-Steaua

Vedeti mai jos ce au declarat Denis Alibec si Fernando Varela, cei doi jucatori care au decis meciul Astra-Steaua, partida in urma careia giurgiuvenii s-au distantat la sase puncte. continuă pe Online Sport

Reghecampf si-a desfiintat jucatorii: Nu mai cred in titlu. Alibec, in lacrimi. Toate reactiile dupa Astra - Steaua

Steaua a dat de greu, iar antrenorul s-a grabit sa dea vina pe elevii sai. Varela, omul care a ingropat Steaua, la Giurgiu, a aparut in fata microfoanelor si a avut un discurs admirabil.

Astra-Steaua, echipele de start. Marica in afara primului 11 la Steaua

Vedeti mai jos echipele de start la Astra-Steaua, meciul de la 20:30 considerat finala campionatului prin prisma pozitionarii celor doua echipe in clasament. Astra are trei puncte in fata Stelei si cu un succes ar obtine in mare masura titlul.

MINUT cu MINUT Cupa Ligii, Semifinale: Astra - Steaua 0-2

Ati urmarit astazi live text de la ora 18:30 returul semifinalei Astra Giurgiu-Steaua din Cupa Ligii. In tur, la Pitesti, a fost 1-0 pentru Steaua prin golul marcat de Tade. Astra si Steaua s-au intalnit de 30 de ori in competitiile oficiale, de 13 ori s-au impus ros-albastrii, de 9 ori giurgiuvenii, iar alte 8 jocuri s-au terminat la egalitate.

Cristi Balaj, delegat la Astra-Steaua

Finala Ligii 1 dintre Astra si Steaua, meciul care poate decide in buna masura soarta titlului in acest sezon, va fi arbitrat la centru de Cristi Balaj.

Cupa Ligii: Echipele probabile la Astra-Steaua (18:30)

Marius Sumudica si Laurentiu Reghecampf au anuntat ca vor folosi mai multe rezerve la meciul de miercuri seara din returul semifinalelor Cupei Ligii. Astra si Steaua se intalnesc din nou, sambata seara, pentru duelul din campionat care poate decide in mare masura soarta titlului, iar titularii ambelor formatii sunt menajati pentru acea partida.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )