Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alimentele care te feresc de toate tipurile de infectii. Toti romanii trebuie sa le consume

Playtech Playtech,
Alimentele care te feresc de toate tipurile de infectii. Toti romanii trebuie sa le consume

In plin sezon de viroze si gripe, medicii ne sfatuiesc sa tinem cont mai mult ca niciodata de alimentatie si sa punem pret pe alimentele care ne feresc de toate tipurile de infectii. Iata ce produse trebuie sa consume romanii pentru a intari imunitatea. Alimentele care ajuta la cresterea imunitatii Asa cum probabil stii, alimentatia . continuă pe Playtech

Mancarurile gatite care ne ingrasa. Greseala pe care toti romanii o fac de sarbatori

Mancarurile traditionale sunt un chin pentru cei mai gurmanzi dintre noi, mai cu seama de sarbatori. Ce greseala facem cu totii la prepararea meselor de sarbatori? Care sunt obiceiurile deloc benefice pe care le au gospodinele? Ce greseli faci in bucatarie? Greseala pe care o fac romanii Mancarea facuta in casa e clar cea mai .

Anunt pentru toti romanii de la bloc, incepand de luni. Arafat: Politia iti da amenda daca faci asta

Raed Arafat vine cu precizari despre noile masuri care urmeaza sa fie adoptate incepand de luni, 9 noiembrie. Amenzile vor curge pe banda rulanta, daca romanii nu se vor conforma. Ce trebuie sa stii pentru perioada urmatoare? Raed Arafat, precizari despre noile restrictii: Termeni si conditii Secretarul de stat a sustinut ca din acest moment .

Raed Arafat, anunt de ultima ora cu privire la noile restrictii. Ce trebuie sa stie toti romanii

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de astazi ce trebuie sa stie cetatenii cu privire la noile masuri de restrictie anuntate de Ludovic Orban in cursul serii de ieri. Acesta a mentionat care sunt masurile de preventie vitale si, de asemenea, a adus lamuriri referitoare la anumite restrictii care ar putea fi gresit intelese.

Greselile pe care toti romanii le fac cand poarta masca. Asa iti apare acneea de la ea

Masca de protectie a devenit un accesoriu indispensabil si recomandat de autoritati de la declansarea starii de urgenta si pana acum. insa, purtarea ei este o problema pentru multi romani. Cei mai multi spun ca au o senzatie de disconfort si ca nu pot respira bine, iar altii se plang de afectiuni la nivelul tenului, .

CALIN POPESCU TARICEANU: Toti romanii trebuie testati pentru a avea un moment zero al luptei cu coronavirusul

Senatorul Calin Popescu Tariceanu sustine ca toti romanii trebuie testati pentru a avea un moment zero al luptei cu coronavirusul, acest lucru fiind posibil in cadrul unui Program national de testare.

Se intampla la Kaufland cu preturile: toti romanii trebuie sa afle chiar acum

Kaufland a facut in aceasta dimineata un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania. Kaufland a anuntat startul Black Friday 2020 in toate magazinele sale din.

Toti romanii sunt afectati: ce se intampla cu facturile la curent, de luna asta

In contextul pandemiei, cei mai multi romani nu se afla intr-o situatie economica foarte buna. Cu toate acestea, vor ajunge sa plateasca mai mult pentru achitarea facturii de energie.

E coada ca la carne la eMAG: surpriza pe care o vad toti romanii in aceasta dimineata

Cat inca astepti reducerile de Black Friday, eMAG a umplut site-ul cu tot felul de oferte de care sa profiti acum si sa nu mai astepti. eMAG a promis Black Friday pe 13 noiembrie. Cu.

Alerta pentru toti romanii cu WhatsApp: dispar mesajele fara sa faci nimic. Se intampla deja

O schimbare majora ajunge pe WhatsApp si toti utilizatorii sunt vizati. Desi s-a vorbit si in trecut de aceasta noutate, acum e oficial si trebuie sa fii foarte atent la mesaje. WhatsApp a.

Avertisment pentru toti romanii: ANAF e cu ochii pe conturi. Se intampla si cu Revolut

De luna aceasta, Revolut va asigura IBAN in lei printr-un parteneriat cu Libra Bank. Dar asta poate fi si o veste proasta pentru romani care foloseau contul cu alt scop. Libra Internet Bank si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )