Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alimentele pe care trebuie sa evitati sa le cumparati din supermarket. Sigur nu stiti la ce pericol va expuneti

Antena3 Antena3,
Alimentele pe care trebuie sa evitati sa le cumparati din supermarket. Sigur nu stiti la ce pericol va expuneti

Sa mergem la supermarket poate fi o optiune comoda de a ne cumpara cat mai multe produse. Iata insa ca sunt cateva alimente pe care trebuie sa evitam sa le cumparam. Salata taiata. continuă pe Antena3

Greselile pe care trebuie sa le evitati la culcare, ca sa nu va ingrasati

Somnul poate influenta greutatea. Iar anumite greseli pe care le facem inainte de culcare pot cauza luarea in greutate. Iata ce trebuie sa evitati sa faceti ca sa nu va.

7 lucruri de care trebuie sa tii cont intr-o campanie de email marketing

In marketingul digital email-urile tranzactionale sunt foarte importante pentru magazinele online. Indiferent daca esti la prima campanie de email marketing sau ca te-ai specializat pe aceasta zona exista cateva etape pe care trebuie sa le urmezi pas cu pas. Iata ce trebuie sa faci pentru a derula o campanie eficienta care sa-ti aduca traficul si conversiile mult dorite pe site.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci cand te inteapa o albina. Toti trebuie sa stie asta!

Primul lucru care trebuie facut cand te inteapa o albina este inlaturarea acului insectei cat mai rapid de pe suprafata tegumentului. Acest lucru se face cu ajutorul unui card sau cu.

Alimentele care te fac sa te simti mai fericit! Le consumati?

Exista o legatura intre ceea ce mancam si fericire? Ei bine, cercetatorii sunt convinsi ca da. Iata ce alimente stimuleaza starea de spirit in mod natural. - Uleiul din seminte de in.

eMAG reduceri electrocasnice. TOP 10 oferte pe care trebuie sa le vezi neaparat

EMAG anunta oferte foarte bune la masini de spalat si frigidere. in acest articol va prezentam cateva dintre cele mai atractive produse din lista eMAG reduceri electrocasnice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )