Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Bica, din nou in fata instantei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alina Bica, din nou in fata instantei

Judecata in cazul Alinei Bica are loc, azi, la inalta Curte de Casatie si Justitie, avocata acesteia sustinand ca infractiunea de abuz in serviciu, pentru care fosta sefa DIICOT este acuzata dupa despagubirea data pentru un teren supraevaluat din Capitala, este neclara, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele suspendat al CJ Hunedoara, Mircea Molot, din nou in fata judecatorilor

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, ajunge astazi din nou in fata judecatorilor. Magistratii trebuie sa decida daca admit sau nu cererea DNA de prelungire a arestului l.

Mircea Molot ajunge din nou in fata judecatorilor. Procurorii DNA Alba Iulia solicita prelungirea arestului la domiciliu

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, este prezent in 5 ianuarie din nou in fata judecatorilor. DNA Alba Iulia solicita Tribunalului Alba prelungirea masurii de arestare preventiva a acestuia si a celorlalti patru inculpati in dosarul de coruptie.

Surse: Udrea si Cocos, PRESIUNI asupra fostei sefe DIICOT, Alina Bica

Oamenii fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, au inceput sa toarne in fata anchetatorilor. Conform site-ului stiripesurse. ro, Alina Bica ar fi vorbit despre Elena si Dorin care imi rup capul. Conform aceleiasi s.

ICCJ: Alina Bica ramane in arest in dosarul ANRP

Fostul procuror-sef al DIICOT, Alina Bica, ramane in arest, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, in aceasta seara, ca masura arestarii preventive este legala in dosarul in care Bica este acuzata pentru acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala, scriu surse din presa.

ICCJ: Alina Bica ramane in arest preventiv

Actualizare 19:46 Fostul procuror-sef al DIICOT, Alina Bica, ramane in arest, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, in aceasta seara, ca masura arestarii preventive este legala in dosarul in care Bica este acuzata pentru acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala, scriu surse din presa.

Familia lui Bercea Mondial, din nou in fata magistratilor constanteni

Cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, se vor afla astazi in fata magistratilor constanteni. Tribunalul Constanta judeca de la ora 11. 00 un nou termen in dosarul in care sotia lui Bercea Mondial, trei dintre copiii sai si ginerele sau au fost acuzati de santajarea lui Mircea Basescu.

Mii de manifestanti mobilizati din nou contra premierului Viktor Orban

Mii de persoane au manifestat din nou ieri la Budapesta contra primului ministru ungar Viktor Orban, denuntand ceea ce ei percep a fi o apropiere a statului fata de Rusia, potrivit AFP.

Serban Huidu, din nou pe schiuri la 5 ani dupa accidentul din Austria: N-am putut sa ma abtin (FOTO)

Serban Huidu si-a pus din nou schiurile in picioare, dupa aproape cinci ani de la accidentul suferit pe o partie din Austria, care era sa-i fie fatal. Fostul prezentator tv a publicat pe contul de Facebook o.

Astazi incepe procesul fostei sefe a DIICOT. Alina Bica va da explicatii la inalta Curte de Casatie si Justitie

Judecata in cazul Alinei Bica incepe astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie. Avocata acesteia sustine ca infractiunea de abuz in serviciu, pentru care fosta sefa DIICOT este acuzata dupa.

Mircea Basescu ajunge din nou in fata judecatorilor. incepe procesul ginerelui lui Bercea Mondial

Fratele lui Traian Basescu va fi adus astazi la Tribunalul Constanta, unde incepe procesul in care ginerele lui Bercea Mondial este acuzat ca l-a santajat. Marius Constantin i-ar fi cerut lui Mircea Basescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )