Libnet.ro
UNICEF

05:00

Alina Gorghiu ameninta cu greva parlamentara pe durata determinata, in cazul Oprea

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu ameninta cu greva parlamentara pe durata determinata, in cazul Oprea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri ca, in cazul in care Senatul nu va decide reluarea votului pe solicitarea DNA in cazul lui Gabriel Oprea, liberalii ar putea lua in. continuă pe Antena3

Gorghiu: Votul in cazul Oprea trebuie reluat. Luam in calcul chiar si greva parlamentara / Iohannis: Parlamentul lucreaza prin vot, nu prin greve

Reluarea votului in cazul lui Gabriel Oprea chiar este posibila si poate crea un precedent pozitiv, este de parere Alina Gorghiu, copresedinta PNL. Aceasta a insistat ca in joc este credibilitatea.

Alina Gorghiu: Este un mit faptul ca nu se poate cere reluarea votului, in cazul cererii DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca este nevoie ca votul Senatului in cazul lui Gabriel Oprea sa fie reluat, intrucat decizia senatorilor de a respinge cererea procurorilor anticoruptie privind inceperea urmaririi penale a fostului vicepremier risca sa compromita total credibiliatea institutiei. Totodata, ea a mai sustinut ca nu exista nicio preveedere legala care sa impiedice Parlamentul sa revoce o hotarare.

Alina Gorghiu: Nu vor fi tehnocrati pe listele PNL pentru alegeri

Liberalii care nu au confirmat in Parlament vor fi lasati pe margine, declaracopresedintele PNL Alina Gorghiu, care spune ca pe listele partidului pentru alegerile parlamentare vor fi oameni de afaceri.

Alina Gorghiu a ridicat pumnul la Morosanu. Am avut o confruntare amiabila- FOTO

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a deplasat miercuri la Iasi pentru a asista la instalarea in functie a noului presedinte interimar al filialei judetene. Alina Ghorghiu s-a intalnit cu membrii Bi.

Alina Gorghiu si Bogdan Olteanu vor fi audiati ca martori in dosarul lui Mihail Vlasov

Presedintele Camerei Deputatilor, copresedintele liberal Alina Gorghiu si fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu vor fi audiati ca martori in dosarul lui Mihail Vlasov, fostul sef al Camerei de Comert si Industriei.

Alina Gorghiu, citata ca martor la DNA, in dosarul lui Mihail Vlasov

Copresedintele PNL Alina Gorghiu va fi audiata ca martor, de procurorii anticoruptie, in dosarul fostului presedinte al Camerei de Comert a Romaniei Mihail Vlasov, acuzat ca ar fi intervenit la un deputat pentru a ii fi sustinute interesele.

Alina Gorghiu, audiata intr-un dosar al lui Mihail Vlasov. Ce alte nume grele apar in dosar

Alina Gorghiu va fi audiata de instanta, intr-unul din dosarele lui Mihail Vlasov. in acest dosar, Vlasov este acuzat de trafic de influenta. De altfel, Gorghiu nu este singurul nume mare din acest.

Alina Gorghiu ataca circul din Senat in cazul Oprea: Trebuie sa dispara!

Copresedintele PNL Alina Gorghiu catalogheaza drept circ votul din plenul Senatului in cazul Gabriel Oprea si sustine ca votul secret trebuie sa dispara din practica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )