Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alina Gorghiu: PNL nu si-a asumat un interimat la PMB pentru a nu vulnerabiliza locuitorii Capitalei

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu: PNL nu si-a asumat un interimat la PMB pentru a nu vulnerabiliza locuitorii Capitalei

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat, luni seara, la postul de televiziune B1 Tv ca partidul sau nu si-a si-a asumat conducerea interimara a Primariei Bucuresti pentru a nu vulnerabiliza locuitorii Capitalei. continuă pe România Liberă

PNL nu si-a asumat interimatul la PMB pentru a nu vulnerabiliza locuitorii Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat in aceasta seara, intr-o emisiune televizata, ca partidul nu si-a asumat conducerea interimara a Primariei Bucuresti pentru a nu vulnerabiliza locuitorii Capitalei, informeaza surse din presa.

Alina Gorghiu: O sa cer ANI sa verificare toate incidentele de integritate din activitatea mea

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat ca va cere Agentiei Nationale de Integritate sa verifice toate incidentele de integritatesi acuzatiile care i-au fost aduse de cand este in politica, fiind dispusa sa faca si o cerere scrisa in acest sens.

Alina Gorghiu, dupa acuzatiile la adresa sa lansate de Victor Ponta: Cer public Agentiei de Integritate sa verifice toate incidentele din cariera mea politica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu, acuzata de premierul Victor Ponta de nereguli in contractele sale de avocatura, a cerut luni seara Agentiei Nationale de Integritate sa faca verificarea tuturor incidentelor de integritate din activitatea sa politica.

Alina Gorghiu, despre Holocaust: Trebuie sa nu uitam lectiile istoriei

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris pe contul sau de Facebook un mesaj in care aminteste ca ziua de 9 octombrie este o zi de trista aducere aminte atat pentru istoria romanilor, cat pentru istoria Holocaustului. Foarte multi oameni nevinovati au platit un pret scump si complet nedrept pentru de a fi evrei sau romi.

Alina Gorghiu nu se vede nici la Palatul Victoria si nici la Primaria Capitalei

Gorghiu a precizat ca liberalii au deja un premier desemnat si ca foarte curand se va da publicitatii lista guvernului din umbra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )