Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alina Gorghiu: O sa cer ANI sa verificare toate incidentele de integritate din activitatea mea

România Liberă România Liberă,
Alina Gorghiu: O sa cer ANI sa verificare toate incidentele de integritate din activitatea mea

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat ca va cere Agentiei Nationale de Integritate sa verifice toate incidentele de integritatesi acuzatiile care i-au fost aduse de cand este in politica, fiind dispusa sa faca si o cerere scrisa in acest sens. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu, dupa acuzatiile la adresa sa lansate de Victor Ponta: Cer public Agentiei de Integritate sa verifice toate incidentele din cariera mea politica

Copresedintele PNL Alina Gorghiu, acuzata de premierul Victor Ponta de nereguli in contractele sale de avocatura, a cerut luni seara Agentiei Nationale de Integritate sa faca verificarea tuturor incidentelor de integritate din activitatea sa politica.

Gorghiu: Am sa cer public Agentiei Nationale de Integritate sa faca verificarea tuturor incidentelor de integritate din viata mea politica

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat luni seara, la o emisiune a postului B1 TV, ca va cere public Agentiei Nationale de Integritate sa faca verificarea incidentelor de integritate din viata sa politica, asa cum au fost acestea semnalate de Victor Ponta in mai multe interventii.

Alina Gorghiu: PNL nu si-a asumat un interimat la PMB pentru a nu vulnerabiliza locuitorii Capitalei

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat, luni seara, la postul de televiziune B1 Tv ca partidul sau nu si-a si-a asumat conducerea interimara a Primariei Bucuresti pentru a nu vulnerabiliza locuitorii Capitalei.

Alina Gorghiu, despre Holocaust: Trebuie sa nu uitam lectiile istoriei

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris pe contul sau de Facebook un mesaj in care aminteste ca ziua de 9 octombrie este o zi de trista aducere aminte atat pentru istoria romanilor, cat pentru istoria Holocaustului. Foarte multi oameni nevinovati au platit un pret scump si complet nedrept pentru de a fi evrei sau romi.

Alina Gorghiu nu se vede nici la Palatul Victoria si nici la Primaria Capitalei

Gorghiu a precizat ca liberalii au deja un premier desemnat si ca foarte curand se va da publicitatii lista guvernului din umbra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )