Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alina Gorghiu: Ponta seamana perfect cu Ponta de anul trecut care le-a refuzat sutelor de mii de romani din diaspora dreptul de a vota

B1 B1,
Alina Gorghiu: Ponta seamana perfect cu Ponta de anul trecut care le-a refuzat sutelor de mii de romani din diaspora dreptul de a vota

Alina Gorghiu continua atacurile la adresa lui Victor Ponta. Copresedintele PNL i-a cerut din nou premierului sa organizeze alegeri partiale si a declarat ca Ponta de acum seamana cu cel de anul trecut, care le-a. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Lui Ponta ii e frica

Presedintele PNL Alina Gorghiu ii raspunde premierului Victor Ponta dupa acuzatiile de ieri conform carora PNL a ajuns sa semene cu PDL. Victor Ponta seamana perfect cu Victor Ponta de anul trecut, cel care.

Alina Gorghiu: Daca Victor Ponta nu intelege sa plece de la guvernare, il vom ajuta sa inteleaga

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a explicat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Partidul National Liberal este pe un val de putere, dar acesta trebuie folosit si este nevoie de foarte multa munca din.

Alina Gorghiu: PNL pregateste programul de guvernare. Ne dorim ca Victor Ponta sa inteleaga ca trebuie sa plece de la guvernare

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat la finalul sedintei Biroului Politic National, organizata vineri la Iasi, ca PNL pregateste programul de guvernare si ca in partid opinia unanima este ca Guvernul.

Alina Gorghiu: PNL pregateste programul de guvernare. Ne dorim ca Victor Ponta sa inteleaga ca trebuie sa plece de la guvernare (VIDEO)

Presedintele vechiului PNL, Alina Gorghiu, a declarat la finalul sedintei Biroului Politic National, organizata vineri la Iasi, ca PNL pregateste programul de guvernare si ca in partid opinia unanima este.

Consiliul Concurentei a dat amenzi de 40 de milioane de euro anul trecut, dublu fata de 2013

Consiliul Concurentei a dat anul trecut amenzi in valoare de 40 de milioane de euro, dublu fata de anul 2013, a declarat presedintele institutiuei, Bogdan Chiritoiu. Cea mai mare sanctiune aplicata anul trecut.

Peste 30 de cazuri de crime, inregistrate anul trecut in Capitala. Specialistii atrag atentia ca a crescut numarul infractiunilor de natura judiciara

Peste 30 de crime au fost inregistrate anul trecut in Bucuresti, surse din cadrul Politiei Capitalei precizand ca toate aceste cazuri au fost rezolvate. De asemenea, oamenii legii precizeaza ca, anul trecut, numarul infractiunilor economice a scazut, in timp ce numarul celor de natura judiciara au crescut.

Romanii au platit, anul trecut, 210 euro pe un city break si 370 euro pe o vacanta externa

Pretul unui city break in Europa a scazut anul trecut cu 22%, ajungand la o valoare medie de 210 euro de persoana, in timp ce o vacanta de sapte zile, tot in afara tarii, a costat 370 de euro, cu 19% mai putin decat in 2013, potrivit unui studiu Vola. ro remis azi redactiei.

Romanii au platit, anul trecut, 210 euro pe un city break si 370 euro pe o vacanta externa

Pretul unui city break in Europa a scazut anul trecut cu 22%, ajungand la o valoare medie de 210 euro de persoana, in timp ce o vacanta de sapte zile, tot in afara tarii, a costat 370 de euro, cu 19% mai putin decat in 2013, potrivit unui studiu al.

Cate crime au avut loc in Bucuresti, anul trecut

Anul trecut, in capitala, au fost comise 31 de crime, toate fiind solutionate arata un bilant realizat de Politia Capitalei, citat de Mediafax.

Compania germana de software de business SAP a avut afaceri de 17,5 miliarde euro si a adaugat 8.000 de angajati anul trecut

Gigantul german SAP de pe piata de solutii software de business si tehnologie a inregistrat venituri totale de 17,5 miliarde euro in 2014, in crestere cu 5% comparativ cu anul precedent. Compania care activeaza si in Romania a ajuns la 74. 000 de angajati, cu 8. 000 peste finalul lui 2013.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )